Η bet365 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μία ευρεία γκάμα από τα καλύτερα παιχνίδια της Light & Wonder είναι πλέον διαθέσιμα στην Ελλάδα. Η συμφωνία περιλαμβάνει τα κορυφαία σε απόδοση JIN JI BAO XI™ ENDLESS TREASURES™, LOCK IT LINK™ DIAMONDS, 88 FORTUNES™, MARVELOUS MOUSE™ COIN COMBO™, VERY FRUITY και πολλά ακόμη παιχνίδια, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα στην πλατφόρμα της bet365. 

Ο Luke Dimech, Εμπορικός Διευθυντής της Light & Wonder, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα επέκταση της μακροχρόνιας σχέσης μας με την bet365, η οποία θα μπορεί πλέον να προσφέρει το premium περιεχόμενό μας στους Έλληνες παίκτες. Από την πρώτη μέρα καταβάλλουμε σημαντική προσπάθεια για την οικοδόμηση μιας ισχυρής παρουσίας στην ελληνική αγορά και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε τώρα να προσφέρουμε το προϊόν μας στη bet365 και να συνεχίσουμε μαζί το αναπτυξιακό μας ταξίδι».

Από την πλευρά της bet365, εκπρόσωπός της ανέφερε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Light & Wonder στο χαρτοφυλάκιό μας, μαζί με άλλους καινοτόμους και προηγμένους παρόχους περιεχομένου στην Ελλάδα. Η εμπειρία για τους πελάτες της bet365 ξεφεύγει από το συνηθισμένο και πιστεύουμε ότι η συμφωνία θα προσφέρει στους Έλληνες πελάτες μας μερικούς από τους πιο διακεκριμένους τίτλους παιχνιδιών στην αγορά».