Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
9.5
Live betting
9.6
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
9.2
ΠΛΗΡΩΜΕΣ / ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ
9.3
Προσφορές
9.2
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
9.7
Asian Handicap
Cash out Euro
Chat
Horse Race
Live Streaming
Mobile Support
Τελική συνολική αξιολόγηση
9.4
Bet365 Screenshot
  • Περισσότερα για τη στοιχηματική
  • Γενικές πληροφορίες
  • Εξυπηρέτηση Πελατών
  • Συναλλαγές & Μέγιστα κέρδη

Η Bet365 ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί για πολλούς τον κορυφαίο bookmaker του κόσμου, λόγω των προσφορών, αλλά και των υψηλών αποδόσεων που προσφέρει. Εξελίχτηκε, ωρίμασε, αλλά και ανανεώθηκε ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής της και τις ανάγκες της τεχνολογίας.

Προσφέρει επιλογές από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και κατηγορίες, όμως τη διαφορά την κάνει στην ευελιξία που έχει σε μικρότερες κατηγορίες κάτι που δεν μπορούν να κάνουν πολλές στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Το πράσινο φόντο σε συνδυασμό με το γκρι και το κίτρινο δεν κουράζουν τον παίκτη, ενώ σε συνδυασμό με την πολύ εύχρηστη πλατφόρμα συνθέτουν ένα ιδανικό περιβάλλον για τον παίκτη.

Πριν κάνει την εγγραφή του σε μια στοιχηματική πλατφόρμα, δύο από τα πιο σημαντικά γεγονότα που κοιτά ένας παίκτης, είναι οι προσφορές και οι αποδόσεις που υπάρχουν σε αυτή. Η Βet365 κρατά ψηλά τη σημαία και στους δύο αυτούς τομείς και με απόλυτο σεβασμό στους πελάτες της έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα που έχει φτάσει να είναι μία από τις καλύτερες παγκοσμίως.

Εξαιρετικές αποδόσεις που είναι σε εξάρτηση με τη χαμηλή γκανιότα και το κορυφαίο live betting, επιλογή για μερικό και ολικό cash out, live streaming και πολλά ακόμα, κατατάσσουν την Bet365 ως το πλέον διάσημο στοιχηματικό site. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι παίκτες που προτιμούν να παίζουν στοίχημα σε αυτό, ξεπερνούν τα 19,5 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όταν έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις ζωντανά, είτε στο Live Chat, είτε στο τηλέφωνο με έναν εκπρόσωπο της στοιχηματικής πλατφόρμας, τότε ναι... η επικοινωνία στην bet365 είναι σε άλλο επίπεδο. Ακόμη και στο e-mail που θα στείλετε η απάντηση που θα λάβετε είναι τάχιστη. Οι τρόποι επικοινωνίας λειτουργούν όλο το 24ώρο, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, και είναι οι εξής:

Live Chat. Άμεση, από εξειδικευμένο προσωπικό, που μπορεί να απαντήσει σε κάθε σου ερώτημα κι αν δεν γνωρίζει κάτι να σε παραπέμψει άμεσα στο αρμόδιο τμήμα.

Τηλεφωνική Επικοινωνία. Το ίδιο με το chat ισχύει και στο τηλέφωνο. Ίδια ποιότητα υπηρεσίας, ακόμη πιο άμεση όμως, αφού μιλάς ζωντανά με εκπρόσωπο της Bet365.

E-mail. Πατώντας στη λέξη «επικοινωνία», συμπληρώνεις τη φόρμα που ανοίγει, βάζεις το e-mail σου και κάνεις αποστολή. Πολύ σύντομα θα λάβεις απάντηση στο ερώτημά σου.

Η Bet365 έχει πολλούς διαθέσιμους τρόπους κατάθεσης, αλλά και αρκετούς για να κάνετε ανάληψη. Ας του δούμε αναλυτικά...

Το ημερήσιο όριο για τις αναλήψεις με κάρτα είναι τα 10.000 ευρώ με 1.950 ευρώ ανά συναλλαγή. Το αίτημα ικανοποιείται σε 3-7 εργάσιμες ημέρες.

Με τραπεζικό έμβασμα το όριο ανά ημέρα είναι επίσης 10.000 ευρώ και μπορείς να τραβήξεις όλο το ποσό με μία συναλλαγή. Το αίτημα εξυπηρετείται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Με τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, Skrill, Neteller το όριο ανά ημέρα είναι 5.000 τόσο για την κατάθεση όσο και για την ανάληψη. Εντός 24 ωρών η ανάληψη σας έχει ολοκληρωθεί.

Με paysafe η μέγιστη κατάθεση είναι τα 1.000 ευρώ και η ανάληψη αγγίζει τα 2.500 ευρώ. Το αίτημα ικανοποιείται άμεσα.

3 απλά βήματα για την εγγραφή σας
bet365 sports
bet365 live betting
bet365

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ

Πρόκειται για τον κυρίαρχο στο στοιχηματικό χώρο! Χαμηλή γκανιότα, εξαιρετικές αποδόσεις, ένα από τα κορυφαία Live Betting στην αγορά, την έχουν καθιερώσει στην κορυφή της στοιχηματικής πυραμίδας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Δυνατό Live Streaming, πολλές επιλογές pre-game, ενώ ήταν εκείνη που καθιέρωσε το μερικό cash out.