Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
9.6
Live betting
9.4
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
9.6
ΠΛΗΡΩΜΕΣ / ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ
9.4
Προσφορές
9.3
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
9.4
Cash out Euro
Horse Race
Live Streaming
Mobile Support
Τελική συνολική αξιολόγηση
9.4
Pamestoixima.gr Screenshot
  • Περισσότερα για τη στοιχηματική
  • Γενικές πληροφορίες
  • Εξυπηρέτηση Πελατών
  • Συναλλαγές & Μέγιστα κέρδη

Από το 2014, ο... γίγαντας του επίγειου στοιχήματος που ακούει στο όνομα ΟΠΑΠ, έχει μπει στο διαδικτυακό στοίχημα, ωστόσο πλέον, με το Pamestoixima.gr, ήρθε η ώρα να το κάνει δυναμικά, ακολουθώντας τα βήματα έμπειρων στοιχηματικών που έχουν χρόνια σε αυτή την αγορά.

 

Αυτός είναι και ο λόγος που αρχίζει να κοιτάζει στα μάτια τον ανταγωνισμό από πολλές πλευρές, προσφέροντας αρκετά ελκυστικές αποδόσεις στους παίκτες που θα επιλέξουν τη συγκεκριμένη στοιχηματική πλατφόρμα.

 

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε ότι ψάχνετε. Ολες οι μεγάλες λίγκες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι διαθέσιμες προς στοιχηματισμό και οι αγορές είναι σε υψηλά διψήφια επίπεδα, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού παίκτη.

Το δίδυμο αποδόσεις – προσφορές* είναι συνήθως αυτό που κάνει τον παίκτη να επιλέξει μια στοιχηματική και το Pamestoixima.gr στέκεται κάτι παραπάνω καλά και στους δύο τομείς. Η πλατφόρμα προσφέρεται γκανιότα κοντά στο 2% - 3%, ποσοστό που είναι εξαιρετικό και οδηγεί τις αποδόσεις στα ύψη!

Χρήσιμα εργαλεία όπως το Cash out* και το Live Streaming* δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού της συγκεκριμένης πλατφόρμας, ενώ το ποντάρισμα στις ιπποδρομίες, έρχεται να δώσει αυτό το... διαφορετικό από τις υπόλοιπες στοιχηματικές και κάνει το Pamestoixima.gr να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους bookmakers.

Στον τομέα των προσφορών*, το Pamestoixima.gr παίζει «δυνατά» και στους παίκτες που θα το προτιμούσαν τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να συνδυάσουν ψυχαγωγία και κέρδος. Παίζετε ματς με 0% γκανιότα** που ανεβάζουν ήδη τις υψηλές αποδόσεις και παράλληλα θα βρείτε και άλλες ενδιαφέρουσες προσφορές* όπως την απόδοση της ημέρας, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά, μόνο αν γίνετε μέλος της ομάδας του Pamestoixima.gr.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Αφορά την επιλογή «Νικητής αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη. 

Στον συγκεκριμένο τομέα, το Pamestoixima.gr θέλει ακόμη δουλειά, καθώς δεν προσφέρονται πολλοί τρόποι επικοινωνίας μεταξύ πελατών και εταιρίας. Υπάρχει το τηλέφωνο που μπορείτε να καλέσετε, όπως και η επικοινωνία μέσω mail, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη το Live Chat, υπηρεσία που είναι σημαντική στην εξυπηρέτηση πελατών.

Το Pamestoixima προσφέρει πολλούς διαθέσιμους τρόπους κατάθεσης, αλλά και αρκετούς για να κάνετε ανάληψη. Ας του δούμε αναλυτικά...

Το ημερήσιο όριο για τις αναλήψεις με κάρτα είναι τα 10.000 ευρώ με 1.950 ευρώ ανά συναλλαγή. Το αίτημα ικανοποιείται σε 3-7 εργάσιμες ημέρες.

Με τραπεζικό έμβασμα το όριο ανά ημέρα είναι επίσης 10.000 ευρώ και μπορείς να τραβήξεις όλο το ποσό με μία συναλλαγή. Το αίτημα εξυπηρετείται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Με τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως η Skrill, το όριο ανά ημέρα είναι 5.000 τόσο για την κατάθεση όσο και για την ανάληψη. Εντός 24 ωρών η ανάληψη σας έχει ολοκληρωθεί.

Με paysafe η μέγιστη κατάθεση είναι τα 1.000 ευρώ και η ανάληψη αγγίζει τα 2.500 ευρώ. Το αίτημα ικανοποιείται άμεσα.

3 απλά βήματα για την εγγραφή σας
Pamestoixima1
Pamestoixima2
Pamestoixima2

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ

Το νέο Pamestoixima.gr φαίνεται πως ήρθε για να μείνει! Μπαίνει δυνατά στον ανταγωνισμό του ιντερνετικού στοιχήματος, προσφέροντας πολύ καλύτερες αποδόσεις σε σχέση με το Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ που είχαμε συνηθίσει. Επιπλέον, διαθέτει Live Streaming*, Ιππόδρομο και πολλά ειδικά στοιχήματα κάνοντας τη στοιχηματική... ζωή του παίκτη ευκολότερη και συναρπαστικότερη!

*Iσχύουν όροι και προϋοθέσεις