Μεγάλη κλήρωση για ένα super δώρο από τα TZOΚΕΡ Stars στις 17 Ιανουαρίου – Συμμετοχή για τους online παίκτες που μαζεύουν αστέρια με κάθε διαδικτυακή κατάθεση δελτίου

Δύο κληρώσεις ακόμη, τη σημερινή και αυτή της ερχόμενης Κυριακής, έχουν μπροστά τους οι online παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ για να διεκδικήσουν τα απίθανα δώρα των TZOKEΡ Stars. Κάνοντας εγγραφή και παίζοντας στο tzoker.gr ή στο tzoker app, μαζεύουν αστέρια και διεκδικούν απίθανα δώρα στην τελευταία εβδομαδιαία κλήρωση του προγράμματος επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars. Επιπλέον, θα πάρουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση της 17ης Ιανουαρίου για ένα super δώρο.

Δύο σούπερ δώρα* μόνο για σένα!
Cash out Euro
Horse Race
Live Streaming
Mobile Support
Paypal
5/5
01234
Ψήφοι
(10)

Για τα ΤΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μπαίνοντας στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30 για τα 750.000 ευρώ

Δύο τζακ ποτ σε ισάριθμες κληρώσεις μετράει το ΤΖΟΚΕΡ, που απόψε μοιράζει 750.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Η κατάθεση δελτίων είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 21:30.

Όσοι θέλουν να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά, μπορούν να καταθέσουν το δελτίο τους από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ. Αφού κάνουν εγγραφή, συνδέονται στον λογαριασμό τους, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους, το οποίο λαμβάνουν και με επιβεβαιωτικό email.

Επιπλέον, στο tzoker.gr και το tzoker app μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τις κληρώσεις του παιχνιδιού, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, στις 22:00