Η Εθνική μας ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στα νοκ άουτ του Ευρωμπάσκετ U20, αντιμετωπίζοντας τη Φινλανδία για μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Ελλάδα τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, κάνοντας το 3/3 κερδίζοντας Λιθουανία (84-65), Τσεχία (107-66) και Ρουμανία (89-40).
Στην αντίπερα όχθη, οι Φινλανδοί δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη στο Α’ γκρουπ, χάνοντας από Πολωνία (78-66), Ισραήλ (88-69) και Ισπανία (89-71).
Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει τις αποδόσεις και τα ειδικά για το συγκεκριμένο ματς είναι σκέτη… φωτιά.
Κυρίαρχος ο Αβδάλας στην επίθεση
Μέχρι στιγμής, η παρουσία του Νεοκλή Αβδάλα στο Ευρωμπάσκετ U20 είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, ειδικότερα στο κομμάτι της δημιουργίας και των ριμπάουντ. Μετράει 9,7 πόντους μ.ό., με 7 «σκουπίδια» και 5 ασίστ ανά παιχνίδι σε 22,8 λεπτά συμμετοχής.
Πέραν όμως των πολύ καλών αριθμών του, ακόμα δεν έχει δείξει τον καλύτερό του εαυτό στο επιθετικό κομμάτι. Το ματς με τη Φινλανδία είναι η ευκαιρία του Νεοκλή να ηγηθεί στο μπροστινό μέρος του γηπέδου και το pamestoixima.gr προσφέρει σε απόδοση 1.85 να πετύχει Over 12,5 πόντους.
OVER 12,5 ΠΟΝΤΟΙ ΑΒΔΑΛΑΣ |
---|
1.85 |
Ψηλά το σκορ η Εθνική
Η Ελλάδα έχει ξεκάθαρα τον τίτλο του φαβορί για τη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στη Φινλανδία, καθώς το ρόστερ που διαθέτει είναι πιο βαθύ από των αντιπάλων της και η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα είναι χάρμα οφθαλμών.
Στο επιθετικό κομμάτι το σκοράρισμα της Εθνικής μας κυμαίνεται γύρω στους 85 με 90 πόντους, ενώ μία φορά ξεπέρασε και τους 100 πόντους.
Το σημερινό παιχνίδι είναι η ευκαιρία για την Ελλάδα να κάνει επίδειξη του επιθετικού της ταλέντου. Για αυτό λοιπόν η λύση του Over 91,5 πόντων από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι σε απόδοση που φτάνει το 1.81 και σίγουρα αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για να συμπληρωθεί το δελτίο μας.
OVER 91,5 ΠΟΝΤΟΙ ΕΛΛΑΔΑ |
---|
1.81 |
Άστοχοι έξω από τα 6,75μ οι Φινλανδοί
Η Εθνική ομάδα της Φινλανδίας, παρότι πάει το σκορ σχετικά ψηλά στην επίθεση πετυχαίνοντας 65-70 πόντους, δεν είναι ιδιαίτερα εύστοχη από τη γραμμή των 6,75μ. Αν αναλογιστούμε και το τελευταίο ματς στη φάση των ομίλων απέναντι στην Ισπανία που είχε τραγικό ποσοστό στο τρίποντο με 23,5%, τότε αυτομάτως του Under 6,5 εύστοχα τρίποντα στην αποψινή αναμέτρηση απέναντι στην Ελλάδα είναι μια ρεαλιστική επιλογή στην τιμή του 1.98.
UNDER 6,5 ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ |
---|
1.98 |