Τα Virtual Sports πρόσφατα έχουν κάνει την είσοδό τους στα στοιχηματικά πρακτορεία του ΟΠΑΠ και ήδη έχουν δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό παικτών, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις τα προτιμούν από τα πραγματικά αθλήματα. Ποιοι είναι οι λόγοι που  τα Virtual Sports έχουν αυτή την… πέραση; Είναι ασφαλές να ποντάρετε σε αυτά; Πάμε να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις στο κείμενο που ακολουθεί...

Πότε μπορείτε να παίξετε Virtual Sports στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Τα Virtual Sports είναι διαθέσιμα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:02 το πρωί μέχρι τις 23:57 το βράδυ  και αυτό το γεγονός τα κάνει άμεσα προσβάσιμα στους παίκτες οι οποίοι θέλουν να… σκοτώσουν τον ελεύθερο χρόνο τους.  Eίναι αρκετά διασκεδαστικά και χαρακτηρίζονται από ρεαλιστικό gameplay γεγονός που κάνει την απόλαυση μεγαλύτερη.   

Virtual Sports

Ποιο είναι το βασικό πλεονέκτημα

Μεγάλο τους… ατού σε σχέση με τα πραγματικά αθλήματα είναι η διάρκειά τους, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ξεπερνά τα τρία λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι σε μικρό χρονικό διάστημα μπορείτε να βγάλετε μεγάλο κέρδος, ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, όπως σε κάθε είδος στοιχηματισμού άλλωστε, καθώς υπάρχει και η αντίθετη περίπτωση…

Ασφάλεια και Virtual Sports

«Είναι ασφαλές να ποντάρω στα Virtual Sports;» είναι ένα εύλογο ερώτημα που έχουν αρκετοί παίκτες οι οποίοι είναι διστακτικοί προς αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Είναι λογικό να αναρωτιούνται πολλοί, καθώς απέναντί τους έχουν να αντιμετωπίσουν έναν… υπολογιστή. Η ανεξάρτητη γεννήτρια τυχαίων επιλογών/αριθμών RNG, διασφαλίζει ότι τα αποτελέσματα των γεγονότων, προκύπτουν έπειτα από διάφορες ακολουθίες αλγορίθμων, οι οποίες είναι βασισμένες και στις πραγματικές επιδόσεις των ομάδων.

Kαι για να προλάβουμε το επόμενο ερώτημά σας, ναι, η αξιοπιστία της γεννήτριας RNG εξετάζεται από ανεξάρτητους οργανισμούς εμπειρογνωμόνων και πιστοποίησης, όπως η QUINEL, η Τechnical Systems Testing κ.α, οι οποίοι παρέχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας και αξιοπιστίας σε όσους προσφέρουν στοίχημα Virtual Sports.