Η εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρία είναι ουσιαστικά η πρώτη φάση που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να παίξει online στοίχημα.

Πώς γίνεται η εγγραφή

Ο παίκτης για να γραφτεί σε μια στοιχηματική διαδικτυακή πλατφόρμα ή στο νέο Pamestoixima.gr του ΟΠΑΠ, θα πρέπει να μπει στο site αυτής που προτιμάει και να ακολουθήσει κάποια απλά βήματα. Σε όλες τις εταιρίες στην πάνω γωνία υπάρχει η κατηγορία «Εγγραφή». Πατάμε πάνω σε αυτή και εν συνεχεία η εταιρία ζητάει κάποια προσωπικά στοιχεία. Μόλις συμπληρώσουμε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία (τα οποία πρέπει να είναι 100% αληθινά), η εταιρία αποστέλλει ένα e-mail στο λογαριασμό που έχουμε δηλώσει και μέσω αυτού πιστοποιεί ότι είμαστε μέλη (mail επιβεβαίωσης εγγραφής).

Επιβάλλεται, λοιπόν, το email που θα δώσουμε να είναι σωστό και προσωπικό γιατί αλλιώς η συγκεκριμένη διαδικασία δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί.  Μόλις τα πάντα κυλίσουν ομαλά ο παίκτης είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη του κατάθεση και να παίξει το στοίχημα που θέλει. Βέβαια, πλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αμέσως μετά την εγγραφή, κάθε εταιρία ζητάει πιστοποίηση στοιχείων για ταυτοποίηση και θέλει φωτογραφία ταυτότητας μπρος-πίσω, έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ και εφόσον χρησιμοποιηθεί κάρτα, τις δύο όψεις της με καλυμμένο το τριψήφιο στο πίσω μέρος.

Ποια στοιχεία ζητάει η στοιχηματική κατά την εγγραφή

Κατά την εγγραφή μας σε μια στοιχηματική διαδικτυακή πλατφόρμα και φυσικά στο Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ (Pamestoixima.gr) επιβάλλεται να γνωστοποιήσουμε κάποια στοιχεία μας ώστε να γίνουμε μέλη αυτής. Τα στοιχεία αυτά είναι το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία γέννησης, ένα τηλέφωνο, τον τόπο κατοικίας με χώρα, πόλη και διεύθυνση, τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό ταυτότητας και το φύλο. Αυτά αφορούν αποκλειστικά τα πραγματικά στοιχεία του κάθε παίκτη και επιβάλλεται να είναι ορθά.

Επίσης επιβάλλεται να συμπληρωθούν τα κάτωθι στοιχεία λογαριασμού, τα οποία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στην εν λόγω εταιρία. Αυτά είναι το όνομα χρήστη, το οποίο δεν πρέπει να είναι ίδιο με το ονοματεπώνυμο, ο κωδικός πρόσβασης, η επαλήθευση κωδικού πρόσβασης και φυσικά το email, στο οποίο θα αποσταλεί αρχικά το mail επιβεβαίωσης και στην πορεία διάφορες ενημερώσεις που αφορούν τις κινήσεις του λογαριασμού.

Το τελευταίο βήμα

Το τελευταίο, αλλά συνάμα απαραίτητο βήμα για το άνοιγμα ενός λογαριασμού και την ολοκλήρωση της εγγραφής είναι το περιβόητο «τικάρισμα». Δηλαδή ο παίκτης έχει την υποχρέωση να διαβάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της εκάστοτε εταιρίας και στη συνέχεια να βάλει «τικ» στο ειδικό κουτάκι ότι συμφωνεί με αυτούς. Επίσης το ίδιο πρέπει να κάνει με την επιβεβαίωση του ορίου ηλικίας. Τέλος η ίδια διαδικασία θα συμβεί και στις προαιρετικές ερωτήσεις αν θέλει να λαμβάνει προσφορές σύμφωνα με την πολιτική της εκάστοτε εταιρίας και αν θέλει να λαμβάνει προωθητικό υλικό. Μετά και από αυτό το τελικό στάδιο έρχεται η ολοκλήρωση εγγραφής και το… παιχνίδι ξεκινάει!