Η εγγραφή σε μια στοιχηματική είναι η πρώτη φάση που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να παίξει online στοίχημα. Πρόκειται για μια πολύ απλή διαδικασία που θα πάρει μόλις λίγα λεπτά. Παρακάτω θα δούμε βήμα-βήμα πως γίνεται η εγγραφή και ποια είναι η διαδικασία ταυτοποίησης στις στοιχηματικές.

Πώς γίνεται η εγγραφή

Για να γραφτείς σε μια στοιχηματική διαδικτυακή πλατφόρμα, όπως είναι ο stoiximan ή το νέο Pamestoixima.gr του ΟΠΑΠ, θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποια απλά βήματα. Πατώντας στη λέξη «ΕΓΓΡΑΦΗ» στις στοιχηματικές που βλέπεις στο bet.gr, μεταφέρεσαι αυτόματα στη φόρμα εγγραφής του εκάστοτε μπουκμέικερ. Αν θέλεις να παίξεις στοίχημα σε άλλη στοιχηματική, μπαίνεις στο site της και στην πάνω γωνία υπάρχει η κατηγορία «Εγγραφή». Ολα αυτά εφόσον έχεις επιλέξει σε ποια στοιχηματική θέλεις να γραφτείς. Αν όχι, μπορείς να βοηθηθείς μέσω του bet.gr, είτε μέσα από την αξιολόγηση, είτε μέσα από τη σύγκριση στοιχηματικών.

Μόλις πατήσεις «Εγγραφή» και μεταφερθείς στην πλατφόρμα της στοιχηματικής, θα μεταφερθείς στη φόρμα εγγραφής. Εκεί συμπληρώνεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Προσοχή εδώ, γιατί είναι απαραίτητο τα στοιχεία σου να είναι αληθινά. Αν, για παράδειγμα, χρησιμοποιήσεις άλλο όνομα ή άλλη διεύθυνση η διαδικασία δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί, καθώς δεν θα «περάσεις» από την απαραίτητη διαδικασία της ταυτοποίησης. Μόλις συμπληρώσεις όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, η στοιχηματική θα σου στείλει ένα e-mail στο λογαριασμό που έχεις δηλώσει και μέσω αυτού θα επιβεβαιωθεί η εγγραφή σου.

Επιβάλλεται, λοιπόν, το e-mail που θα δώσεις να είναι σωστό και προσωπικό γιατί αλλιώς η συγκεκριμένη διαδικασία δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί. Αφού η διαδικασία κυλήσει ομαλά, είσαι έτοιμος για την πρώτη κατάθεση. Αμέσως μετά την εγγραφή, όλες οι στοιχηματικές ζητούν ταυτοποίηση στοιχείων.

Διαδικασία ταυτοποίησης σε στοιχηματική

Η διαδικασία ταυτοποίησης σε μια στοιχηματική είναι αρκετά σημαντική, γιατί χωρίς αυτήν  δεν θα μπορέσεις να κάνεις ανάληψη των χρημάτων που πιθανόν να έχεις κερδίσει από ένα στοίχημα. Η πλατφόρμα στην οποία παίζεις στοίχημα ονλινε συνήθως σου ζητά να κάνεις ταυτοποίηση του λογαριασμού σου, ώστε να επιβεβαιώσει ότι είσαι ενήλικας ή έχεις συμπληρώσει τα 21 έτη.

Το Bet.gr αναγνωρίζει τις ανησυχίες των νέων παικτών και παρακάτω σου αναφέρει αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να κάνεις την ταυτοποίησή σου. Γενικά, θα πρέπει να έχεις το νου σου, ότι για να κάνεις μια πετυχημένη ταυτοποίηση, θα χρειαστείς ένα επίσημο αποδεικτικό έγγραφο για το ποιος είσαι και άλλο ένα για το που μένεις. Στην πρώτη περίπτωση μπορείς να στείλεις με φωτογραφία ή μέσω fax την ταυτότητά σου (μπρος - πίσω), το διαβατήριό σου ή αν έχεις, το δίπλωμα οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, θα στείλεις σε ένα ειδικό email που έχει δημιουργήσει η πλατφόρμα γι' αυτόν τον σκοπό, έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή μια βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (του άρθρου 279 του Ν. 3463/2006), την οποία μπορείς να τη βρεις από το ΚΕΠ της περιοχής που μένεις ή από τον Δήμο.

Μόλις έχει ολοκληρωθεί η αποστολή των απαραίτητων εγγράφων, η στοιχηματική πλατφόρμα θα σε ενημερώσει σε περίπου 48 ώρες, για το αν έχει κάνει δεκτά τα έγγραφά σου ή θα σε ενημερώσει σε περίπτωση που θα χρειαστεί να ξαναστείλεις κάποια από αυτά.

Οροι και προϋποθέσεις 

Το τελευταίο, αλλά συνάμα απαραίτητο βήμα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ανοίγματος λογαριασμού σε στοιχηματική, είναι να διαβάσεις τους όρους και τις προϋποθέσεις. Αν δεν επιβεβαιώσεις ότι τους έχεις διαβάσει, η διαδικασία δεν γίνεται να ολοκληρωθεί. Οι περισσότεροι βέβαια, πατούν το κουμπί χωρίς να έχουν διαβάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις και η διαδικασία εγγραφής ολοκληρώνεται.

Προφανώς δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα στον κόσμο να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα σε κάποια στοιχηματική. Είναι πολλά και απαιτούν αρκετό χρόνο για να τα διαβάσεις όλα. Μπορείς, λοιπόν, να κλικάρεις ότι διάβασες τους όρους και τις προϋποθέσεις και να προχωρήσεις στο παιχνίδι σου. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον με τις συναλλαγές σου με τη συγκεκριμένη στοιχηματική. Σ’ αυτή την περίπτωση θα ήταν καλό να γνωρίζεις τι ισχύει και τι όχι. Σε κάθε περίπτωση, το Bet.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με κάποια στοιχηματική.

Διαδικασία εγγραφής σε στοιχηματική με απλά βήματα

Αν η ερώτησή σου είναι «σε ποια στοιχηματική πλατφόρμα να γραφτώ», σου απαντάμε ότι το καλύτερο για σένα είναι να επιλέξεις μία από τις νόμιμες στοιχηματικές που προτείνουμε στο σάιτ μας. Αν τώρα θες να μάθεις με απλά βήματα πως να κάνεις εγγραφή, το Bet.gr είναι εδώ για εσένα και σου τα παραθέτει αναλυτικά.

  • Μπες στο σάιτ της στοιχηματικής πλατφόρμας που θες να γραφτείς
  • Πάτα το κουμπί που λέει εγγραφή και βρίσκεται πάνω δεξιά
  • Συμπλήρωσε τα στοιχεία του λογαριασμού σου (emai, username, κωδικός), τα οποία καλό θα ήταν να σημειώσεις κάπου σε περίπτωση που τα ξεχάσεις.
  • Στη συνέχεια συμπλήρωσε τα προσωπικά σου στοιχεία (φύλο, όνομα, επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, κινητό τηλέφωνο, χώρα, πόλη, Τ.Κ, διεύθυνση κατοικίας και ταυτότητα).
  • Αφού διαβάσεις προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της στοιχηματικής που θέλεις να γραφτείς, πατάς το κουμπί «ολοκλήρωση εγγραφής» για την τελική επιβεβαίωση και είσαι έτοιμος για δράση!