Με το live streaming οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν ανεβάσει τον πήχη και πλέον είναι ξεκάθαρος ο ανταγωνισμός για το ποια θα προσφέρει περισσότερους αγώνες σε ζωντανή μετάδοση.

Τι είναι το live streaming

To live streaming έχει μπει για τα καλά στη ζωή των παικτών και δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν την εταιρία που θα γραφτούν σύμφωνα με το πόσους αγώνες μπορεί να καλύψει και από πόσα περισσότερα αθλήματα. Ουσιαστικά είναι μια έξτρα υπηρεσία που προσφέρουν οι στοιχηματικές πλατφόρμες για να προσελκύσουν τον παίκτη και να τον βάλουν για τα καλά μέσα στο… παιχνίδι που αυτός θα ποντάρει. Σίγουρα το να ξέρει κάποιος πως θα μπορεί να παρακολουθήσει τον αγώνα που πόνταρε δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να επιλέξει μια εταιρία. Επίσης, γνωρίζοντας κάποιος ότι ένας αγώνας προσφέρεται στην οθόνη του ζωντανά «ψήνεται» ακόμα περισσότερο να ποντάρει σε κάποιο σημείο.

Πού βοηθάει το live streaming

Η συγκεκριμένη υπηρεσία βοηθάει σε αρκετά και πολύ καθοριστικά πράγματα. Ουσιαστικά επιτρέπει στον παίκτη να δει ακριβώς πως αγωνίζεται η ομάδα που έχει προτιμήσει ή αν ένας αγώνας έχει ρυθμό στην περίπτωση του under/over και πολλών ακόμα ειδικών στοιχημάτων. Επίσης παίζει καθοριστικό ρόλο στο live στοίχημα. Πάρα πολλοί παίκτες περιμένουν να παιχτούν τα πρώτα λεπτά μιας αναμέτρησης, την παρακολουθούν και αναλόγως ποντάρουν. Επίσης εξυπηρετεί πολύ και στην περίπτωση του cash out, αφού μπορεί ένας παίκτης να καταλάβει πού οδεύει μια αναμέτρηση και να κλείσει το στοίχημά του σε περίπτωση που αυτή δεν πηγαίνει όπως περίμενε.

Live streaming και αθλήματα

Πλέον σχεδόν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν εντάξει για τα καλά το live streaming στις υπηρεσίες τους και ολοένα αυξάνουν περισσότερο τις παροχές τους και την ποσότητα των αγώνων που μεταδίδουν. Μπορούμε να δούμε ακόμα και τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, όπως το Γιουρόπα Λιγκ ή του μπάσκετ, όπως η Ευρωλίγκα. Επίσης, πολλά τοπ πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όπως η Πριμέρα στην Ισπανία, η γερμανική Μπουντεσλίγκα ή το γαλλικό Σαμπιονά. Μάλιστα αρκετές εταιρίες έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο προσφέροντας ακόμα και αγώνες πολύ μικρών κατηγοριών που θα ήταν πολύ δύσκολο κάποιος να παρακολουθήσει υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Παράλληλα σε Εθνικό επίπεδο αρκετές είναι αυτές που μεταδίδουν live αγώνες σε διάφορα αθλήματα. Φυσικά αμέτρητες είναι και οι μεταδόσεις στο τένις, με κορυφαία τα τέσσερα Γκραν Σλαμ. Το πράγμα όμως δεν σταματάει εδώ. Μπορούμε να βρούμε όλα τα δημοφιλέστερα αθλήματα της Αμερικής, όπως το Αμερικανικό ποδόσφαιρο, το μπέιζμπολ, το χόκεϊ και πολλά ακόμα.

Απαραίτητες προϋποθέσεις

Μία είναι η κυριότερη προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος να δει ζωντανά έναν αγώνα σε μια στοιχηματική εταιρία. Να γραφτεί σε αυτή. Εφόσον γίνει μέλος με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και δικαιολογητικά που απαιτούνται θα μπορέσει και να καρπωθεί τις λειτουργίες του live streaming. Πέραν, όμως, της συγκεκριμένης προϋπόθεσης κάποιες εταιρίες για να προσφέρουν την εν λόγω υπηρεσία χρειάζεται ο παίκτης να μην έχει μηδενικό λογαριασμό ή να έχει παίξει κάποιο στοίχημα εντός 24 ωρών.