Υπάρχουν φορές που δεν θες να ρισκάρεις σε ένα δελτίο και θέλεις απλά να βγάλεις τα σίγουρα. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα ειδικό στοίχημα που μπορεί να σε βοηθήσει όσο τίποτα άλλο και ακούει στο όνομα Draw No Bet. Για να βρίσκεσαι σε αυτό το κείμενο, σημαίνει πως είτε ψάχνεις απάντηση στο ερώτημα «τι σημαίνει draw no bet» ή πως αν την ξέρεις, θες να δεις κάποια ειδική draw no bet στρατηγική. Το Βet.gr λύνει όλες σου τις απορίες και σου δείχνει πως να κερδίσεις παίζοντας DNB.

Τι είναι το Draw No Bet

Το draw no bet (DNB) σε απλή μετάφραση σημαίνει «ισοπαλία όχι στοίχημα» και είναι ότι δηλώνει το όνομα του. Δηλαδή, παίζοντας ένα σημείο ως άσο ή διπλό στο DNB ουσιαστικά αγοράζεις τη νίκη μιας ομάδας σε χαμηλότερη απόδοση από την αρχική, αλλά σε περίπτωση ισοπαλίας, είναι σαν να μην παίζει η ισοπαλία.

Δηλαδή σου επιστρέφεται το ποντάρισμα ή πληρώνεσαι μονάδα γι αυτό τον αγώνα αν παίζεις σε παρολί. 
Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν βλέπεις μεν μία νίκη, αλλά πιστεύεις πως η ισοπαλία έχει πιθανότητες και θέλεις να έχεις το κεφάλι του όσο πιο ήσυχο γίνεται. Παίζοντας το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα, οι πιθανότητες νίκης ουσιαστικά αυξάνονται από το 33% στο 50%. 

Πότε να παίξεις Draw No Bet

Ιδανική λύση κρίνεται το DNB όταν βλέπεις ότι μια ομάδα θα κερδίσει, αλλά παράλληλα δίνεις και αρκετές πιθανότητες το ματς να λήξει ισόπαλο. Έτσι είναι μια καλή επιλογή ώστε ναι μεν να πληρωθείς μια μικρότερη απόδοση σε σύγκριση με σκέτο άσσο ή διπλό, αλλά παράλληλα θα είσαι και πιο σίγουρος ότι δεν θα χάσεις σε περίπτωση που το ματς κλειδώσει στην ισοπαλία..

Για να επιλέξεις το DNB επιβάλλεται να κοιτάξεις κάποιες σημαντικές παραμέτρους σχετικά με την ομάδα που θέλεις να στηρίξεις. Πρέπει να δεις τη φόρμα της, τις απουσίες, την προϊστορία του ζευγαριού, αλλά κυρίως τα στατιστικά της ομάδας και την αγωνιστική της συμπεριφορά. Δηλαδή αν αυτή φέρνει πολλές ισοπαλίες, πώς προσεγγίζει τα παιχνίδια της και στην περίπτωση του live αν κάνει ανατροπές.

Draw No Bet στο live στοίχημα

Draw No Bet όμως μπορείς να παίξεις και στο live, με τις στοιχηματικές να έχουν βάλει στο «ζωντανό» μενού τους τη συγκεκριμένη επιλογή τα τελευταία χρόνια. Όσοι ποντάρουν σε live, συνήθως βάζουν τα λεφτά τους σε κάποιο φαβορί που χάνει τη συγκεκριμένη στιγμή. 
Πριν παίξεις 1 ή 2 draw no bet σε στοίχημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα πρέπει να προσέξεις το χρονικό σημείο που βρίσκεται ο αγώνας που θες να ποντάρεις, το κίνητρο της ομάδας, αλλά κυρίως την εικόνα που έχει στον αγωνιστικό χώρο όσα λεπτά αγωνίζεται. Τώρα αν θες να είσαι λίγο πιο ψαγμένος, μπορείς να τσεκάρεις και τη συμπεριφορά της ομάδας όταν μένει πίσω στο σκορ και αν έχει καταφέρει να κάνει ανατροπές. 

Draw No Bet και Cash Out

Σε γενικές γραμμές το DNB είναι ένα αρκετά αποδοτικό στοίχημα, αλλά υπάρχει και ένας παράγοντας που λειτουργεί ανασταλτικά. Αυτό είναι το Cash Out. Σε περίπτωση που το επιλέξεις, χάνεις στις περισσότερες στοιχηματικές την επιλογή του κλεισίματος του δελτίου σου νωρίτερα. 

Ορισμένες διαδικτυακές πλατφόρμες δεν σου δίνουν το δικαίωμα να παίξεις έναν νικητή στο DNB και παράλληλα να κλείσεις το στοίχημά σου νωρίτερα. Με λίγα λόγια αν κάποιος το επιλέξει θα πρέπει να γνωρίζει πως η διευθέτηση θα γίνει αποκλειστικά με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να έχεις στο νου σου, είναι ότι συνήθως το Draw no Bet και το Cash Out δεν πηγαίνουν μαζί στην ίδια πρόταση. 

Draw No Bet και ασιατικό χάντικαπ

Πολλοί παρομοιάζουν το Draw No Bet με το ασιαστικό χάντικαπ 0,0. Δεν τους αδικούμε, καθώς ουσιαστικά οι δύο συγκεκριμένες επιλογές είναι ακριβώς το ίδιο! Δηλαδή το ποντάρισμα αποκλειστικά και μόνο σε έναν νικητή χωρίς να προσφέρεται καθόλου η ισοπαλία. Με λίγα λόγια αυξάνει τις πιθανότητες νίκης από το 33% στο 50%. Η μόνη διαφορά είναι ότι το Draw No Bet θα το βρεις πλέον σε όλες τις στοιχηματικές, ενώ το ασιατικό χάντικαπ 0,0 σε κάπως λιγότερες. 

Draw No Bet σε παρολί και Draw No Bet σε σύστημα

Draw No Bet μπορείς να παίξεις τόσο σε παρολί, όσο και σε σύστημα, ανάλογα με τις ορέξεις σου. Συνήθως, όσοι παίζουν Draw No Bet σε παρολί, παίζουν σχετικά χαμηλές αποδόσεις, διαμορφώνοντας ένα κουπόνι στοιχήματος με μέσο όρο τιμών στο 1.70 με 1.80. Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που παίζουν Draw No Bet σε σύστημα. Συνήθως το κάνουν παίκτες που παίζουν εκπλήξεις ή μπόμπες ώστε να πληρωθούν ναι μεν πιο σπάνια, αλλά με μεγάλο ποσό. 

Συχνές ερωτήσεις 

Draw No Bet οπαπ πως παίζεται;

Πρόκειται για μια πολύ συχνή ερώτηση και το Bet.gr θα σου δώσει αναλυτικά την απάντηση. Αρχικά να αναφέρουμε ότι το Draw No Bet πάμε στοίχημα έχει μπει τους τελευταίους μήνες στον ΟΠΑΠ και, στο Pamestoixima.gr μπορείς να το παίξεις όπως θα το έπαιζες σε οποιαδήποτε στοιχηματική πλατφόρμα. 

Τι γίνεται όμως αν θες να παίξεις Draw No Bet σε ένα δελτίο στο πρακτορείο; Μπορείς να το κάνεις με δύο κινήσεις. Αρχικά συμπληρώνεις το σημείο που θες,1 ή 2 στα «βασικά στοιχήματα» και τον διακόπτη στα «ειδικά στοιχήματα». ΠΡΟΣΟΧΗ όχι με ειδικούς κωδικούς! Δείτε αναλυτικά τη διαδικασία στην παρακάτω φωτογραφία.

Image removed.

Είναι ίδιο το draw no bet stoiximan και το draw no bet bet 365;

Το Draw No Bet σε stoiximan και Bet 365 είναι ουσιαστικά το ίδιο, με μόνη εξέχουσα διαφορά πως η Bet365 προσφέρει και ασιατικά χάντικαπ. Αυτό σημαίνει πως είναι διαθέσιμο και το ασιατικό 0,0 όπου αν βρεις μεγάλες διαφορές στον άσσο με DNB ή στο διπλό, αν ψαχτείς μπορείς να αγοράσεις μια καλύτερη απόδοση.