Μια απίστευτη ιστορία έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες!

Ενας 57χρονος ταμειολογιστής της Εθνικής Τράπεζας στην Κω κατηγορείται πως υπεξαίρεσε το ποσό των 470.000 Ευρώ, ενώ φέρεται να απολογήθηκε στους προϊσταμένους τους λέγοντας πως χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο ποσό στον τζόγο.

Το παιχνίδι όπως θα ήθελες να είναι
Asian Handicap
Cash out Euro
Casino
Chat
Live Streaming
Mobile Support
Support
5/5
01234
Ψήφοι
(89)

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος της τράπεζας κατά το χρονικό διάστημα από 21 Μαΐου 2012 μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2014 ήταν προϊστάμενος ταμειολογιστών και υπεύθυνος για τη σύνταξη και τήρηση των εγγράφων κινήσεως των λογαριασμών των πελατών της τράπεζας. Εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως λόγω της υπαλλιλικής του ιδιίτητας διενεργούσε εγχρήματες συναλλαγές, σύμφωνα πάντα με εφημερίδα της Ρόδου, προέβαινε σε  παράνομες αναλήψεις από λογαριασμούς πελατών με την χρήση ανυπόγραφων παραστατικών πελάτη, αλλά και χρηματικών ποσών που του είχε εμπιστευθεί η τράπεζα.

Αφαιρούσε και έκανε δικά του τεράστια χρηματικά ποσά, με τις πληροφορίες να υποστηρίζουν πως ιδιοποιήθηκεε παρακρατώντας παράνομα περισσότερες από 470.000 Ευρώ. Το απίστευτο; Το γεγονός πώς ο συγκεκριμένος υπάλληλος φέρεται να ανέφερε στους προϊστάμενούς του ότι το ποσό που υπεξαίρεσε το χρησιμοποίησε για να τζογάρει συμμετέχοντας σε τυχερά παιχνίδια!

Η υπόθεση όπως είναι λογικό έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, με τον 57χρονο να κάθεται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.