Απίστευτη ιστορία στην Αγγλία, με έναν παίκτη που θα έπιανε 325.000 ευρώ αν δεν… φοβόταν και δεν έκανε cash out! Ο Μike Newman είχε έμπνευση. Πόνταρε 5.56 ευρώ σε επτά ματς στα πρωταθλήματα της Αγγλίας, ωστόσο στον φόβο ότι δεν θα πάρει τίποτα πίσω, έκλεισε το στοίχημά του στα 6.357! Σίγουρα, το συγκεκριμένο ποσό από μόνο του δεν είναι… ψίχουλα, ωστόσο μπροστά στο ποσό που θα έπιανε αν ρίσκαρε λίγο παραπάνω, είναι… μηδαμινό!

Όλα οκ μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επαιξε σχεδόν 6 ευρώ και πήρε πίσω 6 χιλιάρικα! Ποιος θα ήταν δυσαρεστημένος με αυτό το deal; Το 99,9% λέει κανείς, ωστόσο ο Αγγλος παίκτης ανήκει στο υπόλοιπο 1%, καθώς αν δεν έκανε cash out, τότε θα έπιανε το απίστευτο ποσό των 325.000 ευρώ!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Μάλιστα, ο Mike δεν δίστασε να μοιραστεί την ιστορία του, αλλά και το δελτίο που έπαιξε στο twitter, το οποίο βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία. Αυτό το γεγονός αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι το cash out είναι… δίκοπο μαχαίρι και από τεράστιο βοήθημα για τον παίκτη, μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός του!