Τα τελευταία χρόνια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μπει για τα καλά στο κάδρο των κορυφαίων αθλητών το τένις. Από τους πιο χαρισματικούς τενίστες της γενιάς του, ο 22χρονος άσος έχει κάνει αλματώδης βήματα τα δύο προηγούμενα χρόνια και πλέον συγκαταλέγεται στην ελίτ του παγκόσμιου τένις.

Το παιχνίδι ξαναρχίζει! |21+
Cash out Euro
Horse Race
Live Streaming
Mobile Support
5/5
01234
Ψήφοι
(10)

Αλλωστε, αυτό μαρτυρά και η θέση του στην παγκόσμια κατάταξη, με το τέλος του 2020 να τον βρίσκει στο νούμερο 6 του ταμπλό και ενώ μέσα στη σεζόν είχε φτάσει μέχρι και την πέμπτη θέση.

Μεγάλος του στόχος τη φετινή χρονιά δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός τίτλου Γκραν Σλαμ, μετά και την εξαιρετική φετινή πορεία που διένυσε μέχρι τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Το να κερδίσει ένα τουλάχιστον έναν τέτοιο τίτλο, σε ένα εκ των Αυστραλιανό Οπεν, Αμερικάνικο Οπεν, Ρολάν Γκαρός και Γουίμπλετον, προσφέρεται σε απόδοση 3.40. Οι νόμιμες στοιχηματικές της χώρας μας προσφέρουν και την ειδική αγορά ακριβώς ένα Γκραν Σλαμ σε απόδοση λίγο πιο πάνω στο 3.70.

Τώρα γράφεις τη δική σου ιστορία | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Asian Handicap
Cash out Euro
Casino
Chat
Live Streaming
Mobile Support
Support
5/5
01234
Ψήφοι
(89)

Το να κατακτήσει δύο Γκραν Σλαμ προσφέρεται σε τιμές 56.00, δείγμα του πόσο δύσκολο είναι ένα τέτοιο επίτευγμα, ακόμα και για τους κορυφαίους Ναδάλ και Τζόκοβιτς, ενώ οι αντίστοιχες αγορές των τριών τίτλων και τεσσάρων πληρώνει 1001 και 2001 αντίστοιχα! Το να μην κατακτήσει κανένα Γκραν Σλαμ προσφέρεται σε απόδοση 1.20.

Τέλος, παρόμοιες ειδικές αγορές προσφέρονται και για τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τένις, όπως Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Τιμ Ζβέρεφ κλπ.