Μία σημαντική είδηση «γέννησε» η σημερινή μέρα στον χώρο των στοιχηματικών πλατφόρμων, καθώς σε αυτές επιστρέφει η Mybet! Η συγκεκριμένη στοιχηματική είχε... παγώσει τη δράση της πριν από λίγους μήνες. Οχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Το αρνητικό στην όλη υπόθεση, ήταν ότι ορισμένοι παίκτες είχαν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με τα χρήματα που είχαν στον λογαριασμό τους, καθώς εξαιτίας αυτής της ενέργειας, δεν μπορούσαν να τα «τραβήξουν».

Τα νέα για τους συγκεκριμένους παίκτες είναι πολύ καλά, καθώς με την επιστροφή της Mybet στην ελληνική αγορά, οι λογαριασμοί που ήταν εγγεγραμμένοι σε αυτή, πριν την παύση της λειτουργίας της, θα πιστωθούν με τα χρήματα που προϋπήρχαν! Δείτε παρακάτω, πως θα πάρετε πίσω τα λεφτά σας!

Τα βήματα για να πάρετε τα λεφτά σας πίσω στη Mybet

Ωραία τα όσα λέμε, αλλά πως θα πάρετε τα λεφτά σας πίσω; Η διαδικασία είναι απλή και αναφέρεται παρακάτω. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, είναι τα εξής:

α) Κάνετε εγγραφή στο σάιτ, με το ίδιο email που είχατε στον προηγούμενό σας λογαριασμό.
β) Μόλις το κάνετε αυτό, τα χρήματα θα πιστωθούν αμέσως στον λογαριασμός σας.
γ) Θα πρέπει να επαληθεύσετε εκ νέου τα στοιχεία της, έτσι ώστε να κάνετε άμεσα ανάληψη.

Η διαδικασία της επαλήθευσης των στοιχείων σας είναι αρκετά γνώριμη και απλή. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να στείλετε φωτογραφίες της ταυτότητάς σας (μπρος - πίσω) και ένα αποδεικτικό κατοικίας, το οποίο μπορείτε να το προσκομίσετε από το ΚΕΠ ή το δημαρχείο της περιοχής της. Δηλαδή, είναι σαν να κάνετε από την αρχή την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι οι φωτογραφίες όλων των εγγράφων που θα σταλούν, θα πρέπει να είναι καθαρές και να φαίνονται τα απαραίτητα στοιχεία, όπως είναι το όνομα. Αρκετά σημαντικό επίσης, ότι το αποδεικτικό κατοικίας θα πρέπει να είναι εντός του τελευταίο του τριμήνου.

mybet