Σύμφωνα με έρευνα στην Ιταλία, η Ιντερπόλ έχει στρέψει την προσοχή της και διεξάγει έρευνες για παράνομο στοιχηματισμό που υπήρξε στην πρόσφατη αναμέτρηση της Football League ανάμεσα σε Απόλλων Λάρισας και Αιγινιακό.

Για το συγκεκριμένο γεγονός ευθύνεται υπέρογκος στοιχηματισμός που καταγγέλθηκε ότι υπήρχε στην αναμέτρηση που αναφέραμε παραπάνω. Περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος δίνει η ιταλική ιστοσελίδα www.agimeg.it.

Η έρευνα της Ιντερπόλ για την ανατροπή απόδοσης 27.00!

To εν λόγω σάιτ κάνει αναφορά ότι στην περιοχή μεταξύ του Ρίμινι και του Ριτσιόνε στην Ιταλία, βρέθηκαν πολλά δελτία που πόνταραν στην ανατροπή του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ εκείνη την ώρα έχανε 2-0!

Το συγκεκριμένο ποντάρισμα προσφέρονταν σε απόδοση 27.00 και μαντέψετε τι έγινε... Ναι, σωστά καταλάβατε. Οι γηπεδούχοι έκαναν... επική ανατροπή και τελικά κέρδισαν 3-2 παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη, που για κάποιους παίκτες στη γειτονική Ιταλία, φαίνεται ότι ήταν «χρυσοφόρα».

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι παίκτες έπαιξαν συνολικά το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των €400.000, ωστόσο τα πρακτορεία όχι μόνο αρνήθηκαν να καταβάλουν τα κέρδη, αλλά έκαναν και αναφορές στις αρχές, με την Ιντερπόλ να έχει ταυτοποιήσει ήδη μέσω καμερών ορισμένα πρόσωπα που στοιχημάτισαν στην αναμέτρηση.

Πως κυμάνθηκε το σκορ στο Απόλλων Λάρισας - Αιγινιακός

Για την ιστορία, ας δούμε πως κυμάνθηκε το σκορ της... επεισοδιακής όπως αποδείχτηκε αναμέτρησης της Football League. Οι φιλοξενούμενοι έκανα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 με τέρματα που πέτυχαν στο 32' και στο 44'.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μόλις στο 47' και τέσσερα λεπτά αργότερα (51') έφεραν το ματς στα ίσια. Η ολική ανατροπή έγινε με τη συμπλήρωση του 61ου λεπτού, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν και τρίτο γκολ και τελικά να παίρνουν τη νίκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για το συγκεκριμένο γεγονός έχει ενημερωθεί όπως είναι λογικό η Ε.Π.Ο και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδρασή της.