Τι να την κάνεις τη Γερμανία και την Αγγλία όταν έχεις τη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου; Την ώρα που τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (πλην Ισπανίας και Γαλλίας) έχουν ήδη ανακηρύξει πρωταθλητή, στη Super League 2 τέσσερις ομάδες αναμετρώνται σήμερα μεταξύ τους με όλες να έχουν πιθανότητες να κατακτήσουν τον τίτλο.


Κυρίως βάσει ποιότητας ρόστερ και όχι εμφανίσεων στα play off, φαβορί θεωρείται για τις στοιχηματικές ο Ιωνικός. Οι Νικαιώτες βρίσκονται σε απόδοση 2.25 και υποδέχονται το μεσημέρι τον Εργοτέλη, κρατώντας σε μεγάλο βαθμό την τύχη στα χέρια τους.

Επιστροφή στη δράση για το Champions League, σούπερ αποδόσεις!
Cash out Euro
Casino
Live Dealer
Live Streaming
Mobile Support
Support 24
5/5
01234
Ψήφοι
(10)


Λίγο πιο πίσω, στο 2.75, βρίσκουμε τον Λεβαδειακό που ονειρεύεται επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία μετά τη σεζόν 2018-2019. Οι Βοιωτοί ταξιδεύουν στην Ξάνθη και με νίκη εξασφαλίζουν τον τίτλο του πρωταθλητή.


Οι Ακρίτες την «πάτησαν» από τον Εργοτέλη και είδαν τις ελπίδες τους για την πρώτη θέση να μειώνονται αισθητά. Σήμερα πάντως υποδέχονται την ομάδα της Στερεάς Ελλάδας και με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να επιβεβαιώσουν την απόδοση του 7.00.


Τέλος, οι Κρητικοί παίζουν με διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά έχουν το πιο δύσκολο έργο από τη στιγμή που θα πάνε στη Νίκαια να αντιμετωπίσουν τον Ιωνικό. Επειδή όμως ο Εργοτέλης απέδειξε τους δύο τελευταίους μήνες πως πρέπει όλοι να τον υπολογίζουν, το ενδεχόμενο της κατάκτησης του τίτλου είναι στον δεκαπλασιασμό, χωρίς όμως να αποτελεί αυτό που λέμε fun bet.

Δείτε λοιπόν αναλυτικά τις αποδόσεις των υποψηφίων ομάδων για τον τίτλο λίγες ώρες πριν το «δραματικό» φινάλε στη Super League 2.