Αναβολές επί αναβολών μέχρι να οριστεί η καταληκτική ημερομηνία για την ανάδειξη του Προέδρου της ΕΟΚ, με τα δεδομένα να αλλάζουν συνεχώς. Παρά την προχθεσινή απόφαση της Αστυνομίας, η Ομοσπονδία τονίζει ότι η διαδικασία θα διεξαχθεί κανονικά. Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Γιώργου Βασιλακόπουλου είναι ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Άγγελος Παπανικολάου, με τον τελευταίο να είναι πλέον το μεγάλο φαβορί.

Το παιχνίδι όπως θα ήθελες να είναι |21+

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Asian Handicap
Cash out Euro
Casino
Chat
Live Streaming
Mobile Support
Support
5/5
01234
Ψήφοι
(89)

Εκλογές ΕΟΚ

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης πραγματοποιούνται παραδοσιακά τη χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων. Η αναβολή όμως των Αγώνων του Τόκιο αλλά και η κρίση της πανδημίας, είχαν σαν αποτέλεσμα και την αναβολή στις εκλογές της ΕΟΚ. 

Η μεγάλη ιδιαιτερότητα των επερχόμενων εκλογών είναι ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος. Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο, ο 83χρονος ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ δεν μπορεί να «κατέβει» στη μάχη για το προεδρικό αξίωμα, καθώς έχει ξεπεράσει το όρια ηλικίας. Έτσι, μετά από δύο μεγάλες θητείες (1998-2002 και 2010-σήμερα) θα αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο.

Παπανικολάου το φαβορί

Έχοντας στο σχήμα του ισχυρά ονόματα, όπως τους Κώστα Τσαρτσαρή, Δήμο Ντικούδη και Νίκο Χατζηβρέττα, ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πάτρας, Βαγγέλης Λιόλιος, εμφανιζόταν από τις στοιχηματικές ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ στην επόμενη ημέρα. 

Ο εκλεκτός του ίδιου του Γιώργου Βασιλακόπουλου, γιατρός Άγγελος Παπανικολάου, ήρθε όμως και όχι μόνο «τάραξε τα νερά» αλλά συγκεντρώνει πλέον τις περισσότερες πιθανότητες για να ηγηθεί στην επόμενη μέρα.

Αξιόλογες είναι οι αποδόσεις για την «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Φασούλα. Παρόλο που ήταν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα φαβορί για τις επερχόμενες εκλογές, έχει χάσει αρκετό έδαφος, γι’ αυτό και το ενδεχόμενο επικράτησής του δεν θεωρείται τόσο πιθανό.

Συνεχόμενες λοιπόν οι αλλαγές στις αποδόσεις για τον επόμενο πρόεδρο της ΕΟΚ με την οριστική ημερομηνία των εκλογών να παραμένει άγνωστη!