Η σεζόν του Παναθηναϊκού φέτος στην Ευρωλίγκα ήταν άκρως αρνητική, η πρώτη μάλιστα χωρίς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο τιμόνι του. Όπως αναμενόταν, το καλοκαίρι προμηνύει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ.

Οι οπαδοί του «Τριφυλλιού» αγωνιούν τόσο για τις αφίξεις νέων παικτών, όσο και για τις αναχωρήσεις. Άλλωστε, αρκετά πρωτοκλασάτα ονόματα μένουν χωρίς συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι και ήδη υπάρχουν σενάρια ότι το μέλλον τους θα είναι μακριά από τον Παναθηναϊκό.

Οι Παπαπέτρου, Μήτογλου και Νέντοβιτς βρίσκονται στη συγκεκριμένη λίστα και μόνο τυχαίο δεν είναι πως οι στοιχηματικές έχουν βγάλει ήδη αποδόσεις για το αν θα φορούν τα πράσινα τη νέα σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Χεζόνια που είναι η μεγάλη φετινή μεταγραφή του Εξάστερου.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου, το να φοράει την πράσινη φανέλα στο πρώτο ματς Ευρωλίγκας της νέας περιόδου δίνει 1.90, ενώ το να αποχωρήσει 1.85. Αντίθετα, πιο πιθανό είναι να φύγει ο Ντίνος Μήτογλου, καθώς πληρώνει 2.15 να βρίσκεται στην ομάδα στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της νέας σεζόν, ενώ 1.65 να έχει πάρει μεταγραφή.

Παρόμοια είναι τα δεδομένα και για τον Νεμάνια Νέντοβιτς, καθώς η απόδοση να παραμείνει είναι στο 2.25, ενώ το να φοράει φανέλα άλλης ομάδας τη νέα σεζόν πληρώνει 1.60. Όσον αφορά τον Super Μάριo Χεζόνια, σύμφωνα με τις στοιχηματικές, το πιθανότερο σενάριο είναι να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, με απόδοση 1.65, ενώ 2.15 είναι η απόδοση να μη βρίσκεται στην Ελλάδα τη νέα περίοδο.

Τι λένε οι αποδόσεις για Μάικ Τζέιμς;

Οι στοιχηματικές εμπλέκουν και τον Μάικ Τζέιμς  με τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που ο Αμερικανός άσος τα... έσπασε με τον Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Τζέιμς, άλλωστε, είναι πολύ αγαπητός στους φίλους του Τριφυλλιού, έχει ιδιαίτερη σχέση με την ιδιοκτησία της ομάδας και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να γίνει συζήτηση για την απόκτησή του, αν κρίνουμε ότι η απόδοση που δίνεται για να φοράει την πράσινη φανέλα τη σεζόν 2021/2022 είναι στο όχι και τόσο απαγορευτικό 2.75. Στο 1.42 πληρώνει ο Αμερικανός να αγωνίζεται του χρόνου σε άλλη ομάδα πλην του Παναθηναϊκού.

Μαζί Χεζόνια, Νέντοβιτς και Τζέιμς;

Ταυτόχρονα, υπάρχουν επίσης και πολλά συνδυαστικά στοιχήματα με τους παραπάνω παίκτες και ποιοι τελικά θα βρίσκονται στον Παναθηναϊκό στο πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας τη νέα περίοδο. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απόδοση που υπάρχει να είναι στον Εξάστερο την επόμενη σεζόν τόσο ο Νέντοβιτς με τον Χεζόνια, όσο και ο Μάικ Τζέιμς, κάτι που αν όντως συμβεί θα σημαίνει και αλλαγή επιπέδου για τους Πράσινους.

 

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις εδώ