Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας ανακοίνωσε την αναβολή της αγωνιστικής λόγω της ένταξης των αγώνων της σε κουπόνι στοιχηματικής εταιρίας. Πρόκειται για εταιρία που δεν έχει άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα, είναι ρωσικής προέλευσης και δραστηριοποιείται κυρίως στα Βαλκάνια. 

Οι υπεύθυνοι της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας έκριναν ότι δεν πρέπει η αγωνιστική να διεξαχθεί με υπό αυτές τις συνθήκες αμφισβήτησης. Πιο συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της η Ε.Π.Σ. Μακεδονίας τονίζει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας αποφάσισε εκτάκτως να αναβληθούν όλοι οι αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 25/11/2018 επειδή οι αγώνες αυτής της κατηγορίας συμπεριελήφθησαν σε εταιρία στοιχήματος».

Η αγωνιστική θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακό (1-2 Δεκεμβρίου), ενώ αξίζει να τονιστεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ε.Π.Σ. Μακεδονίας προβαίνει σε τέτοιου είδους απόφαση. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχε αντιδράσει σε μια ανάλογη περίπτωση (που τα ματς μπήκαν στο δελτίο στοιχηματικής εταιρίας) και στο παρελθόν.