Η απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα της Α1 είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Οι «Ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν από το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν 2018-19 και έκτοτε αγωνίζονται, υπό το έμβλημα της αναπτυξιακής τους ομάδας, στην Α2. Την πρώτη τους χρονιά εκεί, η αφαίρεση των 6 βαθμών που κουβαλούσαν από την Α1 τους περιόρισε στην έκτη θέση, όμως φέτος έχουν βάλει πλώρη για άνοδο και οι στοιχηματικές θεωρούν πως θα κατακτήσουν την πρωτιά και την απευθείας επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία με ευκολία.

Λόγω του αυστηρού λόκνταουν για τον περιορισμό της πανδημίας, η Α2 έμεινε για μήνες στον πάγο. Πλέον οι αγώνες έχουν επιστρέψει και ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Μαζί με τον Απόλλωνα Πάτρας και το Μαρούσι είναι οι μόνες ομάδες με μόλις μία ήττα (για τον Ολυμπιακό είναι εκείνη από το Παγκράτι στις 31 Οκτωβρίου) και ο στόχος δεν είναι άλλος, προφανώς, από την πρωτιά και την απευθείας άνοδο, αφού οι θέσεις 2-5 θα παίξουν πλέι-οφ ανόδου.

Μόλις στο 1.08 η απόδοση του Ολυμπιακού

Οι στοιχηματικές προσφέρουν την απόδοση των Πειραιωτών να κατακτήσουν την πρωτιά και την άνοδο στο εξαιρετικά χαμηλό 1.08, ενώ οι υπόλοιποι σύλλογοι της Α2 έχουν διψήφιες τιμές.

 

Το αμέσως επόμενο «φαβορί», σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές, είναι ο Απόλλων Πάτρας (10.00). Οι Πατρινοί έχουν μία ήττα σε επτά ματς (από πέντε έχουν δώσει Ολυμπιακός και Μαρούσι που επίσης μετρούν μία ήττα), εκείνη από την Καρδίτσα στις 31 Οκτώβρη. Ακολουθούν στον πίνακα η Ελευθερούπολη Καβάλας (12.00), ο Πανερυθραϊκός (20.00), η Καρδίτσα (25.00), το Παγκράτι (50.00) και το Μαρούσι (50.00).