Να λήξει 1-1 η συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 10.00 στην Bet365. Η Αταλάντα κοιτά τους αντιπάλους της από την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 52 πόντους, έπειτα από 15 νίκες, επτά ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Οι οικοδεσπότες βλέπουν Europa League και, γι’ αυτό, θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν, σήμερα, τη νίκη, για την οποία προσφέρονται στο 1.33, ώστε να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την κατεύθυνση του να κερδίσουν τη συμμετοχή τους σε αυτό. Είναι το θεωρητικό φαβορί, αλλά αυτό θα κληθούν να το αποδείξουν και μέσα στο γήπεδο, όπου το ενδεχόμενο νίκης τους ενώ θα προηγούνται και στο ημίχρονο προσφέρεται στο 1.83 στην Bet365.

Να λήξει 0-0 η συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 19.00. Η Έμπολι, από την άλλη πλευρά, είναι 18η και κινδυνεύει ξεκάθαρα με υποβιβασμό, με το ενδεχόμενο, πάντως, να πανηγυρίσει, σήμερα, μία μεγαλειώδη νίκη να προσφέρεται στο 9.00.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ήττα με 3-2 στην έδρα της Ουντινέζε, ένα σκορ για το οποίο, τώρα, οι ίδιοι προσφέρονται στο 51.00 στη Bet365. Το έργο τους δε θα είναι εύκολο, όμως αν καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ, ενδεχόμενο για το οποίο προσφέρονται στο 3.75, θα μεταφέρουν την πίεση στην αντίπαλό τους.

Η εν λόγω αναμέτρηση άραγε πού θα καταλήξει;