Η Ολιβεϊρένσε βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της Β’ Πορτογαλίας και επιδιώκει την απομάκρυνσή της από τις θέσεις υποβιβασμού, από τις οποίες απέχει έναν βαθμό.

Στην πρώτη από τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν υποδέχεται την Μπενφίκα Β’, η οποία αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας από τον Νοέμβριο. Εξι ήττες και τέσσερις ισοπαλίες από τότε. Οι τέσσερις από τις ήττες είναι στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός. Δέχτηκε γκολ στις 14 από τις 15 τελευταίες εκτός έδρας υποχρεώσεις της.

Η Ολιβεϊρένσε έχασε μόνο στα δύο από τα εννέα πιο πρόσφατα εντός στο πρωτάθλημα. Οι 6 από τις 7 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας έληξαν «άσος».

To παιχνίδι στα χέρια σου! | 21+

Αρμ. Ρυθ MGA| Ρυθ. Εμπ. Επ. ΕΕΕΠ

Asian Handicap
Cash out Euro
Casino
Mobile Support
5/5
01234
Ψήφοι
(10)

Εχασε εκεί πέρσι

Την Κυριακή που μας πέρασε η Ουντινέζε επικράτησε 4-2 εκτός έδρας της Μπενεβέντο. Ηταν η 10η νίκη της σε 33 αγωνιστικές. Φιλοξενεί τη Γιουβέντους, από την οποία έχασε 4-1 στον πρώτο γύρο.

Τη νίκησε όμως στην τελευταία τους συνάντηση στο Ούντινε, 2-1 τον Ιούλιο. Είναι η μοναδική νίκη της επί της Γιούβε στις 11 τελευταίες συναντήσεις τους.

Η Ουντινέζε έχασε στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, όλα με 0-1, τα δύο από τα τρία με εκτέλεση πέναλτι.

Η Γιουβέντους ήρθε 1-1 την Κυριακή που μας πέρασε στη Φλωρεντία με τη Φιορεντίνα. Νίκησε μόνο στη μία από τις 7 τελευταίες εκτός έδρας υποχρεώσεις της. Δέχτηκε γκολ στις 8 πιο πρόσφατες.

Ετσι είναι το παιχνίδι σήμερα!
Downloadable Software
Instant Play
Live Dealer
Live Streaming
Mobile Support
Vip Program
5/5
01234
Ψήφοι
(-1)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Β'ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ - ΩΡΑ: 13:15
ΟΛΙΒΕΪΡΕΝΣΕ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ
13.00
Novibet

 

ΙΤΑΛΙΑΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ - ΩΡΑ: 19:00
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
2.60
Stoiximan