Σημαντικές εξελίξεις στη στοιχηματική… πιάτσα, καθώς σήμερα, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, η vivobet.gr ενημέρωσε ότι προχωρά σε προσωρινή παύση λειτουργίας της. Στην ανακοίνωσή της η πλατφόρμα ενημερώνει ότι προχωρά στην κίνηση αυτή εν όψει της επικείμενης αλλαγής στη διαδικασία αδειοδότησης διαδικτυακών εταιριών στοιχημάτων στην Ελλάδα και την οριστική ρύθμιση της αγοράς, η οποία τα τελευταία επτά χρόνια λειτουργεί υπό μεταβατικό καθεστώς.

Όπως διευκρινίζεται πρώτο μέλημα της
vivobet.gr ήταν και είναι η διασφάλιση των χρημάτων των παικτών, συνεπώς δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας επ’ αυτού. Από σήμερα δεν είναι δεκτός ο στοιχηματισμός στην πλατφόρμα ενώ τα όποια μακροχρόνια στοιχήματα θα επιστραφούν και τα υπόλοιπα θα διευθετηθούν κανονικά.

Η πλατφόρμα καλεί τους παίκτες να προβούν το συντομότερο στην ανάληψη του όποιου χρηματικού ποσού υπάρχει στον λογαριασμό τους. Έως τη διεκπεραίωση και της τελευταίας εκκρεμότητας, οι άνθρωποι της Vivobet θα βρίσκονται κοντά σας, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση, καταλήγει η ανακοίνωση.