Σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας φαίνεται ότι το διασκεδάζουν λίγο παραπάνω από το κανονικό με τον τζόγο, καθώς σήμερα (22-03-2019) και συγκεκριμένα τις μεταμεσονύχτιες ώρες, συνελήφθησαν 11 άτομα. Από αυτούς οι 10 είναι ημεδαποί ηλικίας από 26 έως 59 ετών ο ένας αλλοδαπός, 23 χρονών. Ολοι οι παραπάνω... μπήκαν στη στενή, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

Η έρευνα και ο έλεγχος για το παράνομο στοίχημα έγινε τις μεταμεσονύχτιες ώρες, σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 44χρονου ημεδαπού. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος και οι υπόλοιπο 9 είχαν συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού των πεσών ή αλλιώς γνωστό και ως ζάρια.

Ο 23χρονος αλλοδαπός είχε χρέη τσιλιαδόρου, ωστόσο προσπάθησε ανεπιτυχώς να ειδοποιήσει στον επερχόμενο έλεγχο των αστυνομικών, ο οποίος τελικά οδήγησε όλους στη σύλληψη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αυτά κατασχέθηκαν από την έρευνα της αστυνομίας για το παράνομο στοίχημα

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός τους καταστήματος για παράνομο στοίχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: α) 200 μάρκες διαφόρων χρωμάτων οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά β) το χρηματικό ποσό των 10.505 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού και γ) 4 ζεύγη ζάρια.