Η βιομηχανία που ασχολείται με το αθλητικό στοίχημα στις ΗΠΑ συνεχίζει τις διεργασίες της για τη νομιμοποίηση των παροχών της. Προετοιμασίες υπήρξαν σε όλη τη χώρα, με τις Αρχές να θέλουν το στοίχημα να μπει στη ζωή των Αμερικανών από το 2019.

Τόσο σε ομοσπονδιακό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο πόλεων, οι υπεύθυνοι επεξεργάστηκαν νομοσχέδια με επίκεντρο την πρωτεύουσα του κράτους, την Ουάσινγκτον, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαντάζει καθόλου εύκολο, καθως αναμένεται να αντισταθούν οι υπερασπιτές των δικαιωμάτων των πολιτειών.

Αυτό που φαίνεται όμως, είναι ότι με αργά, αλλά σταθερά βήματα, το αθλητικό στοίχημα έρχεται στην Ουάσινγκτον, αλλά σε αβέβαιη μορφή. Τις προσεχείς εβδομάδες αναμένεται να ξεκαθαρίσει περαιτέρω το τοπίο και να διευκρινιστούν όλες οι σημαντικές λεπτομέρειες.

Οσον αφορά τις υπόλοιπες πολιτείες, προχωρημένες είναι οι συζητήσεις για το αθλητικό στοίχημα στη Νέα Υόρκη και το Κολοράντο. Επιπλέον, υπηρεσίες τέτοιου είδους θα παρέχονται σύντομα στο Hard Rock Atlantic City. Αξιο αναφοράς είναι ότι σε δημοσκόπηση που έγινε, ο κόσμος έδειξε ότι θέλει να στοιχηματίζει σε αθλητικά γεγονότα.