Το 2018 ήταν αρκετά καλή χρονιά για τους παίκτες που παίζουν Τζόκερ, καθώς το παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοίρασε συνολικά κέρδη ύψους 119.881.290 εκατ. ευρώ! Δεν τα λες και λίγα...

Το σημαντικότερο γεγονός, είναι ότι αυτά τα κέρδη μοιράστηκαν σε αρκετές παίκτες, οι οποίοι είδαν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ποσό που αναφέρθηκε παραπάνω κέρδισαν συνολικά 27 υπερτυχεροί, οι οποίοι ήταν οι περισσότεροι της πενταετίας!

Η σχέση τζόκερ - παικτών κρατά χρόνια και αυτό δεν άλλαξε ούτε το 2018, καθώς το έτος που μας πέρασε, συμπληρώθηκαν συνολικά περισσότερες από 484 εκατομμύρια στήλες. Ο αριθμός πραγματικά... ζαλίζει!

Αττική η μεγαλύτερη νικήτρια της χρονιάς στο Τζόκερ

Το Τζόκερ μοίρασε λεφτά σε πολλές περιοχές της Ελλάδος, ωστόσο στην Αττική «έκατσε» το σύννεφο της τύχης, καθώς στη συγκεκριμένη περιοχή ήταν οι 11 από τους 27 υπερτυχερούς στην Ελλάδα, ενώ ακολούθησε η Θεσσαλονίκη με τέσσερις. Αναλυτικότερα, από έναν υπερτυχερό είχαν οι νομοί Μεσσηνίας, Κυκλάδων, Τρικάλων, Γρεβενών, Ηλείας, Δωδεκανήσου, Λαρίσης και Ξάνθης.

Με τον ίδιο τρόπο φαίνεται να έχει μπει το 2019 στην Αττική, καθώς το πρώτο τζακ ποτ της νέας χρονιάς που κέρδισε 1,2 εκατ. ευρώ, συμπληρώθηκε στο Παγκράτι και άλλαξε για τα καλά τη ζωή  ενός τυχερού παίκτη!