Το συγκεκριμένο, είναι το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι και δημιουργήθηκε το 2013 από την εταιρία Viva. To Viva Wallet είναι αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ηλεκτρονικό πιστωτικό ίδρυμα.

Πλεονεκτήματα

1. Δεν χρησιμεύει μόνο στην κατάθεση σε εταιρίες στοιχήματος. Μπορείτε να πληρώσετε λογαριασμούς ΔΕΚΟ, θέσεις σε συναυλίες και αθλητικά γεγονότα και να κλείσετε ταξιδιωτικά εισιτήρια.

2. Υπάρχουν πολλοί τρόποι φόρτισης του λογαριασμού σας.

3. Προσφέρει τη δυνατότητα άμεσων και δωρεάν καταθέσεων σε στοιχηματικές εταιρίες.

4. Διακρίνεται για την ασφάλεια της στις συναλλαγές, καθώς έχει άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδας.

5. Αρκετά σημαντικό το γεγονός της ταχύτητας εξυπηρέτησης πελατών στα ελληνικά, μέσω e-mail και τηλεφώνου.

Μειονεκτήματα

Ενα από τα σοβαρά μειονεκτήματα του viva wallet είναι ότι δεν το δέχονται όλες οι στοιχηματικές εταιρίες. Εξυπακούεται πως οι κινήσεις που γίνονται μέσω του Viva Wallet ελέγχονται από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Εγγραφή και Viva wallet app

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κάνετε την εγγραφή σας στο vivawallet. Μπαίνετε στη διεύθυνση www.vivawallet.com και κάνετε κλικ στο πεδίο Εγγραφή. Αφού πρώτα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής, θα σας έρθει αμέσως ένα e-mail επιβεβαίωσης και ένα sms στο κινητό που δηλώσατε λίγο πιο πριν. Οταν συμπληρώσετε στο αντίστοιχο πεδίο τον κωδικό που σας ήρθε με sms, τότε θα ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

Εναρμονισμένο με την εξέλιξη της τεχνολογίας, το viva wallet έχει τη δική του εφαρμογή για κινητά, μέσω της οποίας μπορείτε να κάνετε τα πάντα! Μπορείτε να βλέπετε άμεσα τις συναλλαγές σας αναλυτικά αλλά και να πραγματοποιήσετε όποια κίνηση θέλετε μέσω αυτής.