Ουσιαστικά μιλάμε για έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς στον τομέα των προπληρωμένων ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής.

Για να μπορέσει ένας παίκτης να χρησιμοποιήσει  το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της πέισεϊφ, θα πρέπει να δημιουργήσει έναν προσωπικό λογαριασμό και μέσα σε αυτόν να προσθέσει τους κωδικούς των καρτών που έχει αγοράσει από κάποιο σημείο πώλησης.

Η Paysafecard έχει πλεονεκτήματα, αλλά και μειονεκτήματα. Πάμε να δούμε κάποια από αυτά...

Πλεονεκτήματα Paysafe

1. Αν είστε ένα παίκτης που ποντάρει... μικροποσά στις στοιχηματικές, τότε η paysafecard είναι το ιδανικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι για εσάς.

2. Ενα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματά της, είναι ότι υπάρχει διαθεσιμότητα σε χιλιάδες σημεία πώλησης και αυτό «τραβάει» του πελάτες.

3. Εγγυάται απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές.

4. Το τμήμα εξυπηρέτησης της paysafecard είναι στα ελληνικά και έτσι ο πελάτης μπορεί πολύ εύκολα να επικοινωνήσει για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

5. Δεν υπάρχουν χρεώσεις στις καταθέσεις των παικτών των τυχερών παιχνιδιών.

6. Η paysafecard δείχνει ότι σκέφτεται τους πελάτες της και προσφέρει πρόγραμμα πόντων με πλούσια δώρα και συνεχείς προσφορές.

Μειονεκτήματα Paysafe

1. Ενα από τα πιο σοβαρά μειονεκτήματα της εταιρίας, είναι το γεγονός ότι οι αναλήψεις γίνονται μόνο μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

2. Ο παίκτης θα πρέπει να είναι προσεκτικός, καθώς αν χάσει το κουπόνι που αγόρασε δεν μπορεί να ανακτήσει τον 16ψήφιο κωδικό καθώς είναι μοναδικός.

Eγγραφή στην Paysefecard

H εγγραφή σας στην Paysafecard, μοιάζει αρκετά με εγγραφή σε μια στοιχηματική πλατφόρμα.

Κάνετε κλικ στην επιλογή «Κάντε την Εγγραφή σας τώρα» που βρίσκεται στο κέντρο της σελίδας και στη συνέχεια ανοίγει μια φόρμα, στην οποία πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Στη συνέχεια θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης τους λογαριασμού. Αφού πατήσετε το link που υπάρχει στο email σας, τότε ο λογαριασμός θα είναι ενεργοποιημένος.