Το 2000, η Neteller έκανε το μεγάλο βήμα και άρχισε να συνεργάζεται με αρκετές στοιχηματικές και καζίνο, με αποτέλεσμα να κέρδη της να εκτοξευθούν. Τη συγκεκριμένη συνεργασία τη συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Πλεονεκτήματα

1. Ενα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα, είναι ότι οι αναλήψεις και οι καταθέσεις προς και από τις στοιχηματικές είναι χωρίς χρέωση.

3. Εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι έχει υψηλά όρια τόσο σε αναλήψεις όσο και σε καταθέσεις.

4. Αν έχετε κάποια απορία που σας... βασανίζει, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρία. Διαθέτει ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών!

5. Κάνει αρκετές προσφορές προς τους πελάτες της.

Μειονεκτήματα

1. Ενας από τα πιο σημαντικά μειονεκτήματα, είναι ότι για ανάληψη από ΑΤΜ χρεώνει 4 ευρώ τη φορά, ενώ για τραπεζική μεταφορά η χρέωση φτάνει τα 7.5 ευρώ, ποσά που είναι αρκετά μεγάλα για την εποχή μας.

2. Για μεταφορές σε άλλους Neteller λογαριασμούς, τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, καθώς η χρέωση είναι στο 1% του μεταφερόμενου ποσού, με μέγιστο τα 9 ευρώ.

Εύκολα βήματα για να ανοίξετε λογαριασμό

Για να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην Neteller, ο τρόπος είναι εύκολος και τα βήματα απλά. Αφού πρώτα μπείτε στο www.neteller.com, πατάτε στον τομέα «Εγγραφή» και εκεί συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Αφού γίνει η επαλήθευση αυτών των στοιχείων, θα είστε έτοιμοι να μπείτε στον κόσμο της Neteller και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σας, αλλά και να παίξετε μέσω αυτής online στοίχημα.