Οπως και κάθε άλλο ηλεκτρονικό πορτοφόλι, έτσι και το e-Moneysafe wallet, σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε χρηματικές συναλλαγές στο διαδίκτυο, να κάνετε μεταφορά χρημάτων, αλλά και να διαφυλάξετε τα χρήματά σας.

Moneysafe: Πλεονεκτήματα και μειονέκτημα

Κάποια από τα θετικά στοιχεία της κάρτας, είναι ότι η moneysafe είναι διαθέσιμη σε χιλιάδες σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα, ενώ οι χρεώσεις για αναλήψεις από ΑΤΜ είναι χαμηλές. Μέσα σε όλα αυτά, βάλτε και ότι έχετε τη δυνατότητα αγορών στα καταστήματα με το σήμα της Mastercard.

Eνα από τα πιο σημαντικά μειονεκτήμα του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού πορτοφολιού είναι ότι οι ελληνικές στοιχηματικές πλατφόρμες που το δέχονται για κατάθεση είναι περιορισμένες. Επίσης, χρεώνει ένα ευρώ για μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό, ενώ χρεώνει 4% επί του συνολικού ποσού για κάθε φόρτιση της MoneySafe card.

Χρησιμότητα στο Online στοίχημα

Οι ταχύτατες αναλήψεις κάνουν το e-moneysafe wallet ένα από τα πιο αγαπημένα ηλεκτρονικά πορτοφόλια στη χώρα μας. Ποιος θα έλεγε όχι, αν τα λεφτά τα οποία έκανε ανάληψη πριν από λίγες ώρες από τη στοιχηματική, έκαναν την εμφάνισή τους στο λογαριασμό του;

Η απόκτηση της Moneysafe card δεν είναι καθόλου δύσκολη. Μπορείτε να την παραγγείλετε μέσω του επίσημου σάιτ της εταιρίας (www.moneysafecard.com) με χρέωση 10 ευρώ, είτε μέσω των σημείων λιανικής πώλησης με χρέωση 7.95.

Εναρμονισμένο με την τεχνολογία, το ηλεκτρονικό πορτοφόλι διαθέτει εφαρμογή διαθέσιμη και στο Google Play και στο App Store, μέσω του οποίου μπορείτε να φορτώσετε την κάρτα σας με τους διαθέσιμους τρόπους, αλλά να δείτε το υπόλοιπό σας και τις κινήσεις σας.