Η Skrill το 2010 αναδείχθηκε ως η πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Sunday Times και το 2011 έφτασε στους 25 εκατομμύρια λογαριασμούς, κάνοντας συμφωνίες με τεράστια brand names όπως είναι το Ebay, το Skype, αλλά και το Facebook.

Οπως κάθε ηλεκτρονικό πορτοφόλι, έτσι και η Skrill έχει πλεονεκτήματα, αλλά και μειονεκτήματα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Πλεονεκτήματα Skrill

1. Ενας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που έχει κάνει... θραύση στη χώρα μας, είναι ότι οι καταθέσεις στις στοιχηματικές γίνονται άμεσα και χωρίς χρέωση και στις αναλήψεις από αυτές είναι δωρεάν ή με χρεώσεις 1% με 2% επί του ποσού ανάληψης.

2. Είναι διαθέσιμη σε όλες τις στοιχηματικές που έχουν πάρει άδεια στην Ελλάδα.

3. Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχει ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης των πελατών με 24ωρη κάλυψη και έτσι μπορείτε να λύσετε όποια απορία έχετε, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

4. Εναρμονισμένη με την τεχνολογία η εφαρμογή της Skrill στο κινητό δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της για άμεση ειδοποίηση σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Μειονεκτήματα

1. Ενα από τα πιο σοβαρά μειονεκτήματα τους συγκεκριμένου ηλεκτρονικού πορτοφολιού είναι ότι παρέχει ετήσιο τέλος συνδρομής για την κάρτα της τάξης των 10 ευρώ και επίσης χρεώνει τη μεταφορά χρημάτων μεταξύ δύο λογαριασμών του.

2. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να καταθέσει κάποιος χρήματα με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Εγγραφή στη Skrill

Το μενού της Skrill δεν είναι σε καμία περίπτωση δύσκολο και μπορείτε εύκολα να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε αυτή. Αφού πρώτα πάτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.skrill.com, στη συνέχεια πατάτε στο πεδίο. “Ανοίξτε ένα δωρεάν λογαριασμό”. Συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής και επιλέγετε τη Δημιουργία Λογαριασμού. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email για να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας και πατώντας στον σύνδεσμο που θα υπάρχει μέσα θα ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.