Τα νέα καταστήματα ΟΠΑΠ Play (VLTs ΟΠΑΠ) έχουν… κερδίσει την καρδιά των παικτών, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και με το παραπάνω. Το πιο σημαντικό με τα συγκεκριμένα καταστήματα είναι ότι οι παίκτες μπορούν να βρουν παιχνίδι μέσα σε απόλυτα ασφαλές πλαίσιο, στην πόρτα της γειτονιάς τους, γλυτώνοντας τις όποιες μετακινήσεις που μπορεί να χρειαζόντουσαν.

Τι λένε όμως οι ίδιοι οι άνθρωποι του οργανισμού γι’αυτή την προσπάθεια; Ο κ. Ντάμιαν Κόουπ, διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, τόνισε: «Καθώς πλησιάζουμε το τέλος του έτους, την περίοδο με την υψηλότερη εμπορική κίνηση, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ανταποκριθούμε, τόσο στις δικές μας προσδοκίες, όσο και στη μακροπρόθεσμη φιλοδοξία μας να καθιερώσουμε τον ΟΠΑΠ ως μια εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων παγκόσμιου επιπέδου. Ταυτόχρονα, οριστικοποιούμε τα αναπτυξιακά μας σχέδια ενόψει ενός απαιτητικού 2019».

VLTs ΟΠΑΠ

Αυξάνονται τα VLTs ΟΠΑΠ

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Αν και αυτή τη στιγμή έχουν ανοίξει 420 νέα πρακτορεία για φρουτάκια, στόχος των υπεύθυνων, είναι να λειτουργήσουν άλλα 450-500 πριν φύγει το 2018! Όπως είναι ευνόητο, τα νούμερα είναι αρκετά σημαντικά και δείχνουν τη ζήτηση που υπάρχει. Επίσης, έχουν τεθεί σε λειτουργία μέχρι σήμερα 17.400 μηχανήματα. Και εδώ υπάρχει ένα σημαντικός στόχος. Ο οργανισμός επιθυμεί και θα επιδιώκει αυτό το νούμερο να έχει ξεπεράσει τις 19.000 VLTs πριν το τέλος της χρονιάς.

Καινοτόμα παιχνίδια και έξτρα υπηρεσίες

Ο ΟΠΑΠ θέλει να κάνει τη ζωή του παίκτη εύκολη και την εξυπηρέτησή του ακόμη πιο γρήγορη και γι’αυτόν τον λόγο, οι συσκευές αυτόματου στοιχηματισμού προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί ήδη 4.000 μηχανήματα. Ο κ. Κόουπ, επίσης έκανε αναφορά και στα Virtual Sports, τα οποία δείχνουν να έχουν ιδιαίτερη απήχηση στους παίκτες.