Αν υπάρχει κάτι που ξεχωρίζει τους κατασκευαστές κουλοχέρηδων, είναι η φαντασία, η πρωτοπορία και η ευρηματικότητά τους, καθώς οι πάροχοι καζίνο, από τους πιο διάσημους μέχρι τους λιγότερο γνωστούς, κατεσκευάζουν φρουτάκια τα οποία είναι ικανά να ξεσηκώσουν τους παίκτες. Αυτό το είδαμε τα προηγούμενα χρόνια και δεν θα μπορούσαμε να μην το δούμε και το 2018, το οποίο ήταν μια χρονιά γεμάτη νέες δημιουργίες. Σίγουρα υπήρξαν και οι απογοητεύσεις, ωστόσο σε αυτό το κείμενο, ξεχωρήσαμε τα 5 καλύτερα φρουτάκια του 2018 και σας τα παρουσιάζουμε.

2018: Τα Top-5 φρουτάκια

5. Ivan and the Immortal King – Quickspin

Aυτό το φρουτάκι θα σας συναρπάσει, καθώς είναι εμπνευσμένο από τη Ρώσικη μυθολογία. Γιατί ξεχωρίζει; Παίζετε με πέντε τροχούς και 10 γραμμές πληρωμή. Υπάρχουν αρκετές έξτρα λειτουργίες, ενώ το ποντάρισμα σας μπορείς να πληρωθεί ως και 40.000 φορές. Περιπέτεια, πολλά free spins, συνδυασμός δράσης και κερδών. Θέλετε περισσότερα;

4. Valkyrie – ELK Studios

Το συγκεκριμένο φρουτάκι μας ταξιδεύει στους θεούς του Βορρά. Είναι από τα αγαπημένα θέματα των Slots. Στους πέντε τροχούς του μπορείτε να βρείτε 1.024 τρόπους πληρωμής!

Φρουτάκια

3. From Dusk Till Dawn - Novomatic

Aπό τα πολλά φρουτάκια, τα οποία έχουν πάρει την ιδέα τους από ταινίες. Το συγκεκριμένο είναι εμπνευσμένο από αυτή του Ταραντίνο με τον Κλούνεϊ σε πρωταγωνιστικό ρόλο που προβλήθηκε το 1996. Πέντε τροχοί, 50 Paylines πολλές έξτρα λειτουργίες. Στους δύο γύρους free spins μπορείτε να πληρωθείτε μέχρι και 5.000 φορές το ποντάρισμά σας!

2. Primal MegaWays – Blueprint Gaming

H σειρά MegaWays είναι συναρπαστική. Ο αριθμός των συμβόλων στους τροχούς μπορεί να αλλάξει σε κάθε σπινάρισμα. Το θέμα μπορεί να είναι προϊστορικό, αλλά τα κέρδη είναι μπροστά σας αυτή τη στιγμή. Με τους πολλαπλασιαστές στους τροχούς μπορείτε να φτάσετε μέχρι και στο μαγικό 7.776 φορές στο σπινάρισμά σας.

1. Vikings – NetEnt

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος, καθώς ήταν λογικό να βρίσκεται στο Νο1! Οταν η ΝetEnt δημιουργεί τα λόγια περιττεύουν. Εμπνευσμένο από την πασίγνωστη σειρά, έχουμε μπροστά μας ένα μοναδικό φρουτάκι. Πέντε τροχοί, 243 γραμμές πληρωμής και μοναδικά γραφικά. Το Vikings είναι πραγματική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς παίκτης!