«Ψήνεσαι» για Χριστουγεννιάτικα φρουτάκια; Και ποιος δεν δοκιμάζει την τύχη του στις γιορτές άλλωστε. Καλώς ή κακώς, τα Χριστούγεννα είναι συνδυασμένα με τον τζόγο (τον ελεγχόμενο  πάντα) και το Bet.gr είναι εδώ για εσένα, έχοντας ξεχωρίσει τα 10 κορυφαία φρουτάκια, με τα οποία θα περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου στις γιορτές. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

Χριστουγεννιάτικα φρουτάκια – Πρώτη πεντάδα

Santa Surprise: Στο συγκεκριμένο φρουτάκι που δημιούργησε η Playtech, μπορείς να μαζέψεις δώρα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Merry Xmas: Φρουτάκι σχεδιασμένο από την Play’n Go, με πέντε τροχούς και 15 γραμμές πληρωμής. Σε αυτό θα βρείτε και τέσσερα wild με διαφορετικούς πολλαπλασιαστές.

Ho Ho Ho: Τα λέει όλα το όνομά του. Το χαρακτηριστικό γέλιο του Αγιο Βασίλη χτυπά μέσω της Microgaming και «ντύνει» τα κέρδη σας και τις ευκαιρίες για αυτά.

Deck The Halls: Βρίσκουμε ξανά μπροστά μας την Microgaming. Το συγκεκριμένο φρουτάκι είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή Χριστουγεννιάτικα, με τον Αγιο Βασίλη, με ταράνδους και γενικά με ότι έχει να κάνει με γιορτές.

Santa’s Wild Ride: Τι θα βρεις εδώ; 243 γραμμές πληρωμής και πέντε τροχούς. Τα κέρδη ανεβαίνουν στο κατακόρυφο από την Microgaming.

Χριστουγεννιάτικα φρουτάκια

Χριστουγεννιάτικα φρουτάκια – Δεύτερη πεντάδα

Santa’s Surpize: Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης; Οχι μόνο υπάρχει, αλλά σου φέρνει  την… κάλτσα του με το όμορφο δώρο και σε προ(σ)καλεί να σπινάρεις και να την ανοίξεις, για να ανακαλύψεις τι κρύβεται μέσα της.

Santa Scratch: Στο συγκεκριμένο φρουτάκι, η Playtech μπλέκει το ξυστό με τα σλοτς και τα… παντρεύει αρμονικά. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βρεις την τριάδα και κέρδισες!

Secret Santa: Οι Αγιοι όχι μόνο έχουν τα μυστικά τους, αλλά σε προσκαλούν να τα ανακαλύψεις και να κερδίσεις. Μαντέψτε ποια είναι πίσω από το συγκεκριμένο φρουτάκι. Σωστά, η Microgaming.

Santa Paws: Μπορούν οι πολικές αρκούδες να φέρουν «ζεστά» κέρδη; Και όμως, το φρουτάκι της Microgaming με 20 γραμμές πληρωμής υπόσχεται… γερή μπάζα!

Gift Rap: Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Το συγκεκριμένο φρουτάκι είναι ο ηγέτης αυτής της δεκάδας, καθώς είναι ένα σλοτ το οποίο μπορεί να χαρίσει ακόμη και 32.250 coins σε ένα μόνο σπινάρισμα!