Μια ασυνήθιστη, για τα δεδομένα της τελευταίας δεκαετίας, κατάσταση εξελίσσεται στους φετινούς ημιτελικούς της Basket League με τη Λάρισα να έχει φθάσει στα όριά του τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού έπιασε το «ταβάνι» της με την παρουσία στα play off, αλλά φαίνεται πως οι Θεσσαλοί έχουν για ταβάνι τους μόνο τον ουρανό.

Διπλή φοβερή έκπληξη* με ένα κλικ!
Asian Handicap
Cash out Euro
Casino
Chat
Live Streaming
Mobile Support
Support
5/5
01234
Ψήφοι
(576)

Εχουν εκμεταλλευθεί την κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «πράσινοι» σε όλη τη σεζόν και με δύο νίκες στο γήπεδό τους έχουν καταφέρει να στείλουν τη σειρά σε Game 5. Πλέον, θα τα παίξουν όλα για όλα προκειμένου να ολοκληρώσουν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις από την ίδρυση της Α1 στη χώρα μας.

Το έργο τους πάντως δεν είναι εύκολο, καθώς το σενάριο να ξεσπάσει ο Παναθηναϊκός και να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς φαντάζει ως το πιο πιθανό. Το «τριφύλλι» θέλει μια επιβλητική νίκη, η οποία θα βελτιώσει την ψυχολογία παικτών και οπαδών και θα στείλει την ομάδα με καλύτερη διάθεση στο συναπάντημα με τον «αιώνιο» αντίπαλο, Ολυμπιακό. Με την απόδοση του να κερδίσει το σύνολο του Γιώργου Βόβορα και στις τέσσερις περιόδους στο 3.60, η επιλογή είναι εύκολη.

Δείτε όλες τις αποδόσεις από την τελευταία μάχη μεταξύ Παναθηναϊκού και Λάρισας!

Παναθηναϊκός - Λάρισα
08/06/2022 19:30
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ
Basket League
08/06/2022 19:30
Παναθηναϊκός - Λάρισα
Να κερδίσει ο Παναθηναϊκός σε όλες τις περιόδους

facebook

Instagram