Καλησπέρα στο αγαπητό κοινό του Bet.gr. Μπήκαμε πλέον στην τελική και συνάμα μεγάλη ευθεία των play-offs, αν και έχουμε μερικά διόδια πριν ξαμοληθούμε εν ονόματι play-in, ώστε να κλείσουν όλες οι θέσεις.

Ατλάντα Χοκς - Σάρλοτ Χόρνετς Προγνωστικά

Εδώ παίζονται οι μάρκες, πάνω στην τσόχα των play-offs οι Ατλάντα Χοκς θα επιδιώξουν να μην βλαστημήσουν το άσχημο ξεκίνημα της χρονιάς και να θέσουν τους εαυτούς του στην παγίδα ενός μικρού rebuild. Βέβαια, εννοείται πως πρέπει να προστεθούν ελάχιστες χρωματικές πινελιές στον καμβά, αλλά χωρίς να αλλοιωθεί η γενικότερη ιδέα… πράγμα που ίσως συμβεί αν επέλθει ο αποκλεισμός.

Κάθε μέρα και μία νέα έκπληξη*!
Cash out Euro
Casino
Live Dealer
Live Streaming
Mobile Support
Support 24
5/5
01234
Ψήφοι
(10)

Όσο για τους Σάρλοτ Χόρνετς, είναι μία συμπαθητική ομάδα με ταλαντούχους αθλητές και διάθεση να προσφέρουν θέαμα στο κοινό και στους τηλεθεατές. Σίγουρα μπορούν να προκαλέσουν ζητήματα σε όποιους θεωρήσουν πως είναι αμελητέα ποσότητα, παρόλο που στην πραγματικότητα αν βρεθούν στα play-offs… θα μείνουν στον πρώτο γύρο.

Πρόβλεψη: Πραγματικά ξεπερνάω τον εαυτό μου, δεν συνηθίζω να του πηγαίνω κόντρα γιατί είναι παικταράς ολκής, όμως ρισκάρω. Στην απύθμενη αθλητικότητα των Σάρλοτ Χόρνετς εικάζω πως ο Ντανίλο Γκαλινάρι θα βγει έξω από τα νερά του και ποντάρω στους under 15,5 πόντους στο 1.82.

ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ - ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
14/04/2022 02:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ
ΝΒΑ
14/04/2022 02:00
ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ - ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
Under 15.5 πόντοι Γκαλινάρι

facebook

Instagram