
- Αποδόσεις
- Εκτίμηση
- Ανάλυση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΝΑΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΝΑΝΤ

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
Ρεπορτάζ
Το Στρασβούργο, παρά την έντονη επιθετική του δραστηριότητα, δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Μπρόντμπι στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ ενάντια στα προγνωστικά στοιχήματος. Με 20 προσπάθειες για γκολ, εκ των οποίων οι οκτώ ήταν εντός στόχου, η ομάδα του Ροσινιόρ έδειξε επιθετική διάθεση, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος της. Η ομάδα απειλήθηκε πρώτη στο 10ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια κυριάρχησε στο γήπεδο, δημιουργώντας ευκαιρίες σε διάφορα χρονικά σημεία του αγώνα. Στο 88ο λεπτό είχε δοκάρι, ενώ στο 93ο ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε σίγουρο γκολ, με τον Εμεγκά να αστοχεί από κοντά. Στο πρωτάθλημα, το Στρασβούργο ξεκίνησε με νίκη απέναντι στη Μετς, με τον Πανιντσέλι να σκοράρει το μοναδικό γκολ του αγώνα. Η ομάδα δείχνει να έχει βρει ρυθμό, αλλά η επόμενη πρόκληση είναι η Μονακό, όπου θα δοκιμαστεί η αντοχή της.
Αγωνιστικά νέα
Στα αγωνιστικά νέα, επιστρέφουν οι Μορέιρα και Αμογκού, ενώ ο Πάντερς είναι αμφίβολος μετά από αναγκαστική αλλαγή στο ευρωπαϊκό ματς. Η ομάδα ενισχύθηκε με την απόκτηση του Ενσίσο και του Λουΐς, προσθέτοντας βάθος στο ρόστερ της.

ΝΑΝΤ
Ρεπορτάζ
Η Ναντ αντιμετώπισε την Παρί Σεν Ζερμέν με εκτεταμένο ροτέισον, καταφέρνοντας να ηττηθεί με το αξιοπρεπές 1-0. Η ομάδα του Κάστρο περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο από την αρχή του αγώνα, με την Παρί να κυριαρχεί. Η Ναντ στάθηκε τυχερή στο 42ο λεπτό όταν η Παρί είχε δοκάρι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση αυξήθηκε. Στο 67ο λεπτό, η τύχη της γύρισε την πλάτη, καθώς ένα μακρινό σουτ κατέληξε στα δίχτυα μετά από κόντρα. Η Ναντ δεν κατάφερε να αντιδράσει, με την Παρί να ελέγχει το παιχνίδι και να απειλεί για δεύτερο γκολ. Η ήττα με χαμηλό σκορ από την Παρί στο κουπόνι, μπορεί να θεωρηθεί θετικό ντεμπούτο για τον Κάστρο. Επόμενος αντίπαλος είναι η Οσέρ, σε ένα ματς που θεωρείται πιο προσιτό.
Αγωνιστικά νέα
Η Ναντ έχει αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς αρκετοί βασικοί παίκτες αποχώρησαν. Στα αγωνιστικά νέα, ο Λάντο παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ ο Ραντάκοβιτς και ο Σεντονζί δεν υπολογίζονται. Ο νεοαποκτηθείς Μπέλα – Κότσαπ δεν είναι ακόμα έτοιμος να συμμετάσχει.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|