Τα χαιρετίσματα μου στο κοινό του bet.gr για μία ακόμη φορά. Να με συγχωρείται που απουσίασα για λίγες ημέρες, όμως τα απρόοπτα πληρώνονται, όσο απρόοπτο μπορεί να θεωρηθεί να συνθλίψει κάποιος τον καρπό του στην βάση της μπασκέτας σε μία στιγμή έντονης ανταγωνιστικότητας, ταλαιπωρώντας την πορτοκαλί θεά. Αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η κατάρρευση του συγχωρεμένου του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς… ευτυχώς εμείς το «σώσαμε» με μονάχα μία γάζα και την συντροφιά της θερμαντικής αλοιφής!

Νιου Γιορκ Νικς – Λος Άντζελες Κλίπερς

Το έχει το κισμέτ μου, οργανισμοί που εδρεύον στο κοσμοπολίτικο Λος Άντζελες και στην εκλεπτυσμένη Νέα Υόρκη με τραβούν και ευθύς σε κλάσματα των δευτερολέπτων με αποπροσανατολίζουν με την μαγεία του κόσμου, τις παρελάσεις και τα ιστορικά χρώματα πάνω στις φανέλες, που αντιπροσωπεύουν γενιές και γενιές.

Και ας παρακολουθούμε το ταπεινό Σαν Αντόνιο των πέντε πρωταθλημάτων, της ευρωπαϊκής πειθαρχίας και της προσήλωσης στο πλάνο με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες…

Απίστευτη προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Asian Handicap
Cash out Euro
Casino
Chat
Live Streaming
Mobile Support
Support
5/5
01234
Ψήφοι
(576)

Παρασύρομαι ως συνήθως, η εφετινή σεζόν εξελίσσεται άκρως αντίθετα από τα όνειρα και τις υποσχέσεις που άφησε η περσινή. Οι Νικς με βασικό όπλο την άμυνα διέψευσαν κάθε προγνωστικό των ειδικών που τους έθεταν πάνω-κάτω στο βυθό της ανατολικής περιφέρειας. Την τρέχουσα χρονιά η ομάδα του Τομ Τίμποντο αναγράφει καθοδική πορεία και διάφορες εξηγήσεις μπορούν να δοθούν. Δεν γνωρίζω αν είναι της παρούσης ή δόκιμο, αν και το μπάσκετ είναι ενιαίο, δεν διασπάται!

Στην άλλη μεριά του παρκέ παρατάσσονται οι «άσημοι» του Λος Άντζελες, κυνηγούν να ξορκίσουν τους δαίμονες που προσυπογράφουν τις αποτυχίες τους εδώ και δεκαετίες.

Και ακόμα πάνω από το κεφάλι τους κάθονται, καθώς φέτος με τον τραυματισμό του Καουάι Λέοναρντ βασίζονται κυρίως στην δυναμική του πάγκου… φανταστείτε όλα να πήγαιναν ρόδινα.

Πρόβλεψη: Οι απουσίες των δύο βασικών αστέρων των Κλίπερς (Πολ Τζορτζ, Καουάι Λέοναρντ) θεωρούνται δικαίως σημαντικές και δίχως εκείνους ο στόχος του πρωταθλήματος μοιάζει ακατόρθωτος. Παρόλα αυτά, οι Νικς φέτος δεν εμπνέουν καμία σταθερότητα ενώ ο πάγκος των φιλοξενούμενων έχει φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές… τους λες βγαλμένους από το «Mission Impossible. Κατά την γνώμη, η επικράτηση των Κλίπερς στο 2.45 είναι μία κατάσταση win-win.

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ - Λ.Α. ΚΛΙΠΕΡΣ
09/07/2021 19:30
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ
ΝΒΑ
09/07/2021 19:30
ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ - Λ.Α. ΚΛΙΠΕΡΣ
2

facebook

Instagram