Σήμερα διεξάγεται η 23η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας και εμείς θα εστιάσουμε στον αγώνα μεταξύ της Σέλμπουρν και της Φιν Χαρπς, ομάδες που βρίσκονται στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Η γηπεδούχος Σέλμπουρν αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια ενώ στο τελευταίο ματς που έδωσε έχασε με 3-1 από τη Σλάιγκο Ρόβερς. Σε αυτό το διάστημα των τεσσάρων αναμετρήσεων δέχθηκε 6 τέρματα και έβαλε μόλις 1. Γενικότερα, είναι ομάδα που δεν σκοράρει πολύ και διαθέτει την 3η χειρότερη επίθεση με μόλις 18 τέρματα. 

Aνεπανάληπτη έκπληξη* για νέα μέλη!
Cash out Euro
Casino
Live Dealer
Live Streaming
Mobile Support
Support 24
5/5
01234
Ψήφοι
(10)

Στοίχημα Ιρλανδία

Η Φιν Χαρπς είναι επίσης μια ομάδα που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και καιρό αφού η τελευταία της ήταν στις 29/4 κατά σύμπτωση απέναντι στην Σέλμπουρν. Έχει και αυτή επιθετική δυστοκία, αφού έχει σκοράρει λιγότερο και από την Σέλμπουρν (17 γκολ) αλλά ταυτόχρονα δέχεται και πολλά τέρματα διαθέτοντας τη 2η χειρότερη άμυνα με παθητικό 37 «τεμάχια». Χρειάζεται σύντομα βαθμούς ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Σε κακή φάση βρίσκονται και οι δύο ομάδες. Δεν πρόκειται να δούμε ιδιαίτερο θέαμα και μάλλον θα μοιραστούν από ένα βαθμό χωρίς να τινάξουν τα δίχτυα πολλές φορές. Το Χ και Under 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 3,55 από τη Stoiximan και αυτό θα επιλέξουμε.

ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ-ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ
08/07/2022 21:45
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ
08/07/2022 21:45
ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ-ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ
Χ&UNDER 2,5