Δευτέρα σήμερα, ξεκινάει μια νέα εβδομάδα, παράλληλα όμως παίζουν και τα τελευταία παιχνίδια που… ξέμειναν από το Σαββατοκύριακο. Εδώ και 1.5 μήνα, υπάρχει μια ομάδα που αγωνίζεται σχεδόν κάθε Δευτέρα και τα αποτελέσματά της είναι εντυπωσιακά. Πρόκειται για τη σουηδική Γκέτεμποργκ.

Βάρμπεργκς - Γκέτεμποργκ προγνωστικά

Από τις 27/6 που έχει επιστρέψει στη δράση για το πρωτάθλημα Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ έχει αγωνιστεί 5 φορές ημέρα Δευτέρα. Σε αυτό το διάστημα σημείωσε 4 νίκες, ενώ έχασε μόνο μια φορά και αυτή στην έδρα της 2ης Χάμαρμπι.

Aνεπανάληπτη έκπληξη* για νέα μέλη!
Cash out Euro
Casino
Live Dealer
Live Streaming
Mobile Support
Support 24
5/5
01234
Ψήφοι
(10)

Σήμερα φιλοξενείται από τη Βάρμπεργκ, η οποία στην τελευταία εξάδα αγώνων έχει τρομερά σκαμπανεβάσματα. Κατά σειρά έχει φέρει: ήττα 4-1 στο Έλφσμποργκ, νίκη 3-0 επί της Βάρναμο, ήττα 3-0 στο Μάλμε, 0-0 με τη Χέλσινγκμποργκ, ήττα 3-0 από τη Χάμαρμπι και την περασμένη εβδομάδα νίκησε 3-1 τη Σούντσβαλ. Με τέτοια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, το επόμενο που ακολουθεί είναι ήττα. Προφανώς, όμως, δεν στηριζόμαστε μόνο σε αυτό το επιχείρημα.

Η ποιότητα της Γκέτεμποργκ είναι αδιαμφισβήτητη συγκριτικά με τη Βάρμπεργκ και φυσικά έχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή της. Τις προηγούμενες δύο Δευτέρες επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση της Νόρκεπινγκ μέσα-έξω με σκορ 2-0.

Επιλογή μας το καλοπληρωμένο διπλό σε απόδοση 2.50 στη Stoiximan, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε πτωτική πορεία.

ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
08/08/2022 20:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ
Α ΣΟΥΗΔΙΑΣ
08/08/2022 20:00
ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
2

facebook

Instagram