Καλησπέρα στο αγαπητό κοινό του Bet.gr. Βρεθήκαμε σε πεδίο μάχης και τώρα τα πυρά σκάνε μπροστά μας, με αποτέλεσμα να κρυβόμαστε στην ασφάλεια του κρεβατιού μας. Πόλεμος στήθηκε ανάμεσα στους Φοίνιξ Σανς και τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς με τη σειρά να βρίσκεται στην απόλυτη ισορροπία του 2-2 και έρχεται η απόφαση του δικαστηρίου…

Προγνωστικά Σανς - Πέλικανς

Play-offs, εμείς σας τα λέγαμε, μας ακούσατε; Τι πάει να πει πως οι Σανς τερμάτισαν πρώτοι στην κανονική διάρκεια και απόλυτο φαβορί για τον τίτλο; Ανάστημα, εμπόδιο και ανάχωμα στα όνειρα των «ήλιων».

Κάθε μέρα και μία νέα έκπληξη*!
Cash out Euro
Casino
Live Dealer
Live Streaming
Mobile Support
Support 24
5/5
01234
Ψήφοι
(10)

Η σειρά βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί και το 2-2 θα σπάσει σήμερα, πιθανώς όλα κρίνονται το ξημέρωμα προς την έκβαση των πραγμάτων. Ομολογώ ζω για να δω την ανατροπή, αν και λυπάμαι αν του αρνηθεί η μοίρα του Κρις Πολ μία καλή πορεία και μία θέση στους τελικούς.

Πρόβλεψη: Τι τροπή και αυτή; Οι Φοίνιξ Σανς έχουν κολλήσει στον βάλτο των Πέλικανς και η αναμέτρηση λογίζεται άκρως σημαντική, καθώς όλα τα σενάρια πλέον άνοιξαν. Προτιμώ να μην ακουμπήσω τον νικητή, αλλά θα προτιμήσω το over 26.5 πόντους του Μπράντον Ίνγκραμ στο 1.80 (Stoiximan).

ΣΑΝΣ - ΠΕΛΙΚΑΝΣ
27/04/2022 05:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ
ΝΒΑ
27/04/2022 05:00
ΣΑΝΣ - ΠΕΛΙΚΑΝΣ
Over 26.5 πόντοι Ίνγκραμ

facebook

Instagram