Καλημέρα σε όλους. Από τούδε και στο εξής τα κουκιά είναι μετρημένα όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, καθώς η σεζόν έφτασε στο τέλος της. Απομένουν κάποιοι αγώνες μπαράζ και φυσικά οι δύο ευρωπαϊκοί τελικοί μέσα στην εβδομάδα ώστε αυτό να συμβεί και τυπικά.  

Απόψε, Βιλφράνς και Κεβιγί αγωνίζονται στον πρώτο αγώνα μπαράζ που θα κρίνει ποια εκ των δύο θα αγωνιστεί του χρόνου στη Ligue 2 της Γαλλίας, με τη χαμένη να παίρνει μέρος στην χαμηλότερη κατηγορία της National 

γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της χώρας, με ένα φοβερό ντεμαράζ το τελευταίο δίμηνο κατάφεραν να τερματίσουν στην 3η θέση, πίσω από Λαβάλ και Ανεσί που πήραν απευθείας το εισιτήριο για τη Ligue 2. Η Βιλφράνς έκανε ένα επιμέρους 7-1-0 στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές και τελικά βρέθηκε ξανά σε αγώνες μπαράζ, όπως και πέρυσι όπου με αντίπαλο τη Νιορ δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο.

Διπλή φοβερή έκπληξη* με ένα κλικ!
Asian Handicap
Cash out Euro
Casino
Chat
Live Streaming
Mobile Support
Support
5/5
01234
Ψήφοι
(576)
 

Η Κεβιγί πραγματοποιώντας έναν κακό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα της Ligue 2, έμεινε στην 18η θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω τις Δουνκέρκη και Νανσί οι οποίες πήραν το δρόμο για τη National. Μέσα στο 2022 πήρε μόλις έναν βαθμό μακριά από την έδρα της, έχοντας επιμέρους ρεκόρ 0-1-7 το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό οδηγώντας την ομάδα σε αγώνες μπαράζ για την παραμονή. Χωρίς ισοπαλία στα τελευταία 9 παιχνίδια, με 6 ήττες και μόλις 3 νίκες. 

Η Βιλφράνς έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Κεβιγί στις τελευταίες στροφές της κανονικής διάρκειας των πρωταθλημάτων. Τις δύο ομάδες όμως χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία και αυτό δεν μπορεί να παραληφθεί. Τον ενθουσιασμό οι γηπεδούχοι, υποψιασμένοι θα μπουν στο χορτάρι οι παίκτες της Κεβιγί. Αμυντικά καμία εκ των δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, έξι τον αριθμό, αγνοείται η ισοπαλία (4-0-2). Κάτι σε Χ μου κάνει η αναμέτρηση, αλλά θεωρώ ότι αυτό θα συμβεί με γκολ.  

Πρώτη επιλογή το goal/goal που πληρώνει το ωραιότατο 2.10 στη Stoiximan, ενώ στην ίδια εταιρεία θα επιλέξω και το fun bet του ακριβούς σκορ 2-2, το οποίο προσφέρεται στο στρογγυλό 20.00!

ΒΙΛΦΡΑΝΣ - ΚΕΒΙΓΙ
24/05/2022 21:30
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ
ΜΠΑΡΑΖ LIGUE 2
24/05/2022 21:30
ΒΙΛΦΡΑΝΣ - ΚΕΒΙΓΙ
GOAL/GOAL
ΒΙΛΦΡΑΝΣ - ΚΕΒΙΓΙ
24/05/2022 21:30
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ
ΜΠΑΡΑΖ LIGUE 2
24/05/2022 21:30
ΒΙΛΦΡΑΝΣ - ΚΕΒΙΓΙ
ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-2

facebook

Instagram