Καλησπέρα στο αγαπητό κοινό του Bet.gr. Προχωράμε στο κρισιμότερο κομμάτι της χρονιάς και ήδη οι Μπόστον Σέλτικς έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Φυσικά, μεταφορικά το γράφω, αλλά η ανατροπή στην πρώτη αναμέτρηση και τα «μαγικά» του Τζέιλεν Μπράουν αξίζουν μνείας. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια.

Στοίχημα Γουόριορς - Σέλτικς

Κάλλιστα θα μπορούσα να το αποκρύψω με τη ρότα που έχουν πάρει οι τελικοί, αλλά θα το ομολογήσω. Φοβήθηκα πως οι Γουόριορς θα πάρουν παραμάζωμα τους Σέλτικς και ακόμα χειρότερα, μέχρι να αναλάβει δράση ο Τζέιλεν Μπράουν έπιανα τον εαυτό να παρακολουθεί με απάθεια το σύνολο του Στιβ Κερ να μονοπωλεί την κεντρική σκηνή.

Βέβαια, οι φόβοι δεν έχουν εξαλείφει…

Ένα οφείλουμε να αναλογιστούμε και τότε, θα λάβουμε τις απαντήσεις μας και θα δούμε αν οι προσδοκίες μας καλύπτονται: είναι το ζευγάρι που περιμέναμε;

Οψόμεθα…

Κάθε μέρα και μία νέα έκπληξη*!
Cash out Euro
Casino
Live Dealer
Live Streaming
Mobile Support
Support 24
5/5
01234
Ψήφοι
(10)

Πρόβλεψη: Η πρώτη γεύση για τον Τζέισον Τέιτουμ μπορεί να μην ήταν η καλύτερη και εκείνη που θα επιθυμούσε, όμως η δουλειά έγινε και η Μπόστον Σέλτικς ανέτρεψαν τα δεδομένα στην τελευταία περίοδο. Προηγούνται στη σειρά και με το δεύτερο παιχνίδι να απέχει ώρες, ο ηγέτης των «Κελτών» αντιλαμβάνεται την σημαντικότητα του γεγονότος. Έτσι, θεωρώ όσο τον δυνατόν μπορεί κάτι να θεωρηθεί «ασφαλές», η πρόταση στο over 26.5 πόντους στο 1.82 (Stoiximan).

ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ - ΣΕΛΤΙΚΣ
06/06/2022 03:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ
NBA FINALS
06/06/2022 03:00
ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ - ΣΕΛΤΙΚΣ
Over 26.5 πόντοι Τέιτουμ

facebook

Instagram