Καλησπέρα στο αγαπητό κοινό του Bet.gr. Οι μάχες συνεχίζονται γοερά τόσο στα ημιτελικά της δυτικής, όσο και της ανατολικής περιφέρειας και εμείς παρακολουθούμε με ευλάβεια την εξέλιξη των play-offs.

Μπακς - Σέλτικς προγνωστικά

Μία σειρά που ήδη έχει προσφέρει συγκινήσεις και αναταραχή, οι Μιλγουόκι Μπακς προηγούνται με 2-1 των Μπόστον Σέλτικς και ακολουθεί η τέταρτη αναμέτρηση που μπορεί να ξεκαθαρίσει ή να περιπλέξει περαιτέρω την κατάσταση.

Κάθε μέρα και μία νέα έκπληξη*!
Cash out Euro
Casino
Live Dealer
Live Streaming
Mobile Support
Support 24
5/5
01234
Ψήφοι
(10)

Αν υπάρχει φαβορί; Φοβάμαι πως όχι και ο λόγος είναι απλός. Αμφότεροι αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ ίσως το μόνο χαρακτηριστικό, σημείο αναφοράς που τους διαχωρίζει, είναι το γεγονός ότι οι «Κέλτες» διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στο NBA, και όχι επειδή το λένε οι αριθμοί!

Πρόβλεψη: Έως τώρα στη σειρά έχουμε δει το καλύτερο και το χειρότερο πρόσωπο των δύο ομάδων και φυσικά στην τελευταία αναμέτρηση αντικρίσαμε μία τιτανομαχία που οδήγησε στο 2-1 των Μπακς έναντι των Σέλτικς. Θέλω να πιστεύω πως τα ξημερώματα τα «ελάφια» θα προσθέσουν μία ακόμα νίκη στο σακούλι και με απόδοση 1.96 (Stoiximan), το όλο πακέτο γίνεται πιο θελκτικό.

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ - ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
10/05/2022 02:30
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ
ΝΒΑ
10/05/2022 02:30
ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ - ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
1

facebook

Instagram