Η έξυπνη κίνηση του Πορτογάλου τεχνικού…
Μπορεί να κερδίσει χρόνο ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση του Ουναΐ; Εάν ναι θα το κάνει γιατί ξέρει πως ο χρόνος κυλάει υπέρ του στη συγκεκριμένη υπόθεση. Και όσο δεν κλείνει πουθενά τόσο πιο πιθανό είναι να καταλήξει εκ νέου στον Παναθηναϊκό.
Όμως όσο κερδίζει χρόνο ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρεθεί λύση και στο αγωνιστικό κομμάτι. Ποιος θα καλύψει το κενό του Ουναΐ στα χαφ; Που πρακτικά ο Βιτόρια τον είχε περισσότερο στο δέκα στο τέλος της σεζόν.
Ε, ο Πορτογάλος την βρήκε την λύση. Και αυτή ακούει στο όνομα του Τετέ. Ο Βιτόρια σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει τον Τετέ στη θέση δέκα να βάλει τον Πελίστρι στα δεξιά και τον Τζούριτσιτς στα αριστερά στο πρόγραμμα αγώνων.
Όλα αυτά εάν δεν έχουν προκύψει έξτρα μεταγραφικές κινήσεις. Αλλά για τα ματς με την Ρέιντζερς έτσι βλέπω να πηγαίνει ο Πορτογάλος με φορ ή τον Ιωαννίδη ή τον Σφιντερσκι.