14.11.23

Το παρασκήνιο της μη κλήσης του Εκόνγκ

Ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ, αλλά έχει χρόνο μπροστά του για να αποδείξει την αξία του.

Ειδικότερα μετά την μη κλήση του στην εθνική Νιγηρίας από τον Ζοζέ Πεσέιρο, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στη χώρα του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι σχέσεις του Εκόνγκ με τον Πορτογάλο δεν ήταν και η καλύτερη.

Ο σέντερ μπακ του Δικεφάλου, έκανε κριτική στον Πεσέιρο για τις αλλαγές που έκανε στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου και μετέπειτα δεν κλήθηκε για τα παιχνίδια του Οκτώβρη.

Έτσι, απομακρύνεται το ενδεχόμενο για παίκτη του ΠΑΟΚ, να κληθεί στο Κόπα Άφρικα για να εκπροσωπήσει την χώρα του.

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές Προσφορές *