11.03.24

Το «όπλο» του Αλμέιδα ενόψει συνέχειας

Η ΑΕΚ πέρασε άνετα από τη Λαμία επικρατώντας της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου με το εμφατικό 4-0 και ανέβηκε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1.

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στα αξιοσημείωτα του ματς ήταν αναμφισβήτητα η ολιγόλεπτη συνύπαρξη των Λιβάι – Πόνσε. Μια συνύπαρξη, την οποία περίμεναν πολύ καιρό οι φίλαθλοι της Ένωσης και είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα επιδιώξει ξανά.

Οι κεντρικοί επιθετικοί της ΑΕΚ βρέθηκαν μαζί στο γήπεδο για μόλις 5 λεπτά χωρίς να καταφέρουν να βγάλουν κάποια αξιοσημείωτη συνεργασία, ωστόσο η κίνηση του Πελάδο να διατηρήσει τον Λιβάι στα πλάγια της επίθεσης ακόμα και όταν ο Πόνσε αντικαταστάθηκε, δείχνει πως είναι πάρα πολύ πιθανό να επιδιώξει ξανά την συνύπαρξή τους.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές Προσφορές *