10.11.23

Πρόβλημα με Ελ Κααμπί - Δρομολογείται μεταγραφή

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στην αποστολή του Μαρόκου για το Copa Africa, που θα διεξαχθεί από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου του 2024.

Ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού, θα απουσιάσει λοιπόν για αρκετές μέρες και θα χάσει αρκετά παιχνίδια των Πειραιωτών. Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων είναι στις 24 Ιανουαρίου, οπότε σίγουρα θα χάσει 11 μέρες από την ομάδα του.

Βέβαια το Μαρόκο είναι ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, οπότε αναμένεται να συνεχίσει για αρκετές μέρες ακόμα. Ο Μαροκινός θα απουσιάσει σίγουρα από τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, θα χάσει όπως φαίνεται τα ματς με Άρη (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός). Σε περίπτωση που προκριθεί το Μαρόκο, στις 4 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ και στις 10 Φεβρουαρίου παίζει με τον ΠΑΟΚ και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος σε αυτά τα παιχνίδια ο Ελ Καμπί.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στο μυαλό τους να ενισχύσουν την θέση, ώστε να μην έχουν θέμα στο διάστημα της απουσίας του. Όταν λείψει ο Μαροκινός, θα μείνουν μόνο με ένα σέντερ φορ στο ρόστερ (Γιόβετιτς).

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές Προσφορές *