Παρί και Μονακό θα λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές στον καθοριστικό πέμπτο τελικό που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή Γαλλίας και είναι το ματς που ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος.
Παρότι βρέθηκε μπροστά με 2-0, η ομάδα του Σπλίτερ δεν κατάφερε να πάρει μία νίκη που χρειαζόταν για να «κλέψει» το στέμμα από τους Μονεγάσκους μέσα στο Μόντε Κάρλο.
Στην αντίπερα όχθη, ο Βασίλης Σπανούλης κατάφερε να περάσει τη νοοτροπία που πρεσβεύει τόσα χρόνια να μην τα παρατάει στην ομάδα του και γύρισε το εις βάρος του σκορ.
Πλέον όλα θα κριθούν στην «Adidas Arena» του Παρισιού στο πιο καθοριστικό ματς για το γαλλικό πρωτάθλημα.
«Last dance» του Σορτς στο Παρίσι
Όπως είναι ήδη γνωστό ο «μάγος» γκαρντ της Παρί την ερχόμενη χρονιά θα φοράει τα πράσινα και θα παίζει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Απόψε λοιπόν θα είναι η τελευταία φορά που θα αγωνιστεί ως παίκτης της Παρί, με φόντο το τρόπαιο που θα λάμπει κάτω από τον Πύργο του Άιφελ.
Το κίνητρό του απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε είναι τεράστιο και πιθανόν θα φυλάει την καλύτερή του εμφάνιση για το φινάλε. Οι στοιχηματικές εταιρίες πληρώνουν να κάνει double-double ο Αμερικανός με την απόδοση να φτάνει στο 4.15.
Να κάνει double-double ο Σορτς |
---|
4.15 |
Με «σόου» να κλείσει τη χρονιά η Παρί
Η Παρί, στη φετινή Euroleague, εντυπωσίασε τους πάντες με τον φοβερό τρόπο παιχνιδιού που οραματίστηκε ο Τιάγκο Σπλίτερ και υλοποίησαν οι παίκτες του εντός παρκέ.
Ήδη αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Παρισιού έχουν συμφωνήσει με νέους συλλόγους για την επόμενη σεζόν.
Ως εκ τούτου, απόψε θα συνυπάρξουν για τελευταία φορά όλοι μαζί στο γήπεδο ως συμπαίκτες και μας προϊδεάζουν για ένα «σόου», όπως άλλωστε μας συνήθιζαν στα φετινά εντός έδρας ματς. Στο διά ταύτα, η Stoiximan πληρώνει τους Over 90,5 πόντους της Παρί σε απόδοση 2.10.
Over 90,5 πόντοι Παρί |
---|
2.10 |
Το ομαδικό μπασκετ κυριαρχεί
Ένας παίκτης που μοιράζει μια ασίστ κάνει δύο ανθρώπους χαρούμενους σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον σκόρερ αλλά και τον πασέρ. Αυτό πιστεύουν σίγουρα και οι δύο προπονητές, Σπλίτερ και Σπανούλης, αφού τους αρέσει το παιχνίδι μακριά από την μπάλα.
Τόσο η Παρί όσο και η Μονακό είναι ομάδες που έχουν ψηλά τον αριθμό των ασίστ ανά παιχνίδι και σε αυτό το στατιστικό θα στηριχτούμε για το τρίτο ειδικό.
Γι’ αυτό λοιπόν η τρίτη επιλογή που θα κυκλώσουμε στα προγνωστικά μπάσκετ, είναι οι Over 36,5 ασίστ συνολικά στον αγώνα σε απόδοση 1.85.
Over 36,5 συνολικές ασίστ στον αγώνα |
---|
1.85 |