«Δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία». Αυτό είναι το μότο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και παρότι δεν έσπασε ούτε τώρα την πάγια αυτή τακτική του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι έξαλλος με τον ρέφερι Διαμαντόπουλο και τις αποφάσεις του στο παιχνίδι με το Βόλο. Αυτό τουλάχιστον βγαίνει μέσα από την ΠΑΕ.
Ο κόουτς της ομάδας έμεινε έκπληκτος με τον τρόπο που ο διαιτητής άφηνε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων. Και ακόμα περισσότερο όταν ο ίδιος ρέφερι απέβαλλε τους συνεργάτες του, Γιάννη Παπαδημητρίου και Σπύρο Βλάχο.
Παρά τα νεύρα του, ο Γιοβάνοβιτς αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο στη συνέντευξη Τύπου. Αντιθέτως, η ΠΑΕ εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση. Μέσα σε δέκα μόλις λέξεις, η ΠΑΕ επιτέθηκε σε διαιτητή, ΕΠΟ και… ΑΕΚ: «Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ».
ΔΙΠΛΑ ΔΩΡΑ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα